Uusi podcast alkaa! Liity Janne Pyykkösen ja Minna Erkolan matkaan läpi fantasian ihmeellisen maailman – tällainen on Pelaajacast: Side Quest! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Uusi podcast alkaa! Liity Janne Pyykkösen ja Minna Erkolan matkaan läpi fantasian ihmeellisen maailman – tällainen on Pelaajacast: Side Quest!

13.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
4
Uusi podcast alkaa! Liity Janne Pyykkösen ja Minna Erkolan matkaan läpi fantasian ihmeellisen maailman – tällainen on Pelaajacast: Side Quest!

Arvostetut hovin jäsenet, seuraa kuninkaallinen tiedote.

Jo vuodesta 2008 lähtien kuulijoita viihdyttänyt Pelaajacast laajenee ensimmäistä kertaa ikinä sisarsarjan voimin. Pelaajan toimituksen fantasiaeksperttien, Janne Pyykkösen ja Minna Erkolan, luotsaama Pelaajacast: Side Quest tarjoaa kuulijoilleen kuumimmat fantasiauutiset, kultaisimmat muistot ja mielenkiintoisimmat tarinat. Jos fantasia on lähellä sydäntäsi, tai kiinnostaa edes hiukkasen, niin tätä ohjelmaa et halua jättää väliin!

Normaalisti sarja on tarjolla vain Pelaajacastin tukijoille, eli Castin ystäville, mutta ystävämme Fantasiapelit-kaupasta tarjoavat sarjan ensimmäisen jakson ilmaiseksi kaikkien kuultavaksi! Fantasiapelit on pelien ja sarjakuvien erikoisliike, joka on tarjonnut apua fantasianälkään jo vuodesta 1985.

Mikäli himoitset ensimmäisen jakson jälkeen jo lisää, niin meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä Pelaajacast: Side Questin toinen jakso on ulkona jo nyt! Jaksossa pureudutaan toimituksen aikoinaan vallaneeseen Pathfinder-huumaan ja käydään läpi Jannen ja Minnan mieleenpainuvimpia Pathfinder-muistoja!

Toinen ja muut jatkossa ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa vain YouTuben kautta saatavalla Castin ystävä -tilauksella, joka sisältää Side Questin lisäksi myös paljon muuta, josta voit lukea alta tarkemmin.

Castin ystävä

Liittymällä Castin ystäväksi hintaan 4,99 € /kk, saat tilauskautesi ajaksi:

  • Katsaus kulissien taakse -postaukset
  • Kuukausittaisia bonusjaksoja (sekä pääsy vanhojen jaksojen kirjastoon),*
  • Pelaajacast LIVE!
  • Pääsy Castin ystävien omalle Discord-kanavalle
  • Uskollisuusmerkki livechattiin ja kommenttiosioihin
  • Tuet aidosti kotimaista pelimediaa ❤

*Pääsy bonusjaksojen ja muun yksinoikeussisällön kirjastoon vaatii aktiivisen Castin ystävä -jäsenyyden. Pääsy sisältöön evätään YouTuben toimesta jos tilaus katkeaa.

LIITY HETI!

 

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

No nyt on kova! Iso peukku!

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Hyvää kamaa! Enemmän tälläistä! Raapikaa ja kaapikaa Huttunen mukaan johonkin jaksoon tulevaisuudessa!

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Fantasiat eivät ole ihan sitä ominta alaa, mutta ensimmäinen jakso vaikutti kyllä lupaavalta.
Mukava rento tunnelma.

Käyttäjän Aplay kuva
Aplay

Itseäni kaikki fantasiajutut, kuten Magic: The gathering, Dungeons and dragons, fantasiakirjat ja kaikenmaailman roolipelit ovat aina kiinnostaneet. Itselläni alkoi myös tuo kiinostus kirjoista, nykyään olen kaikkitietävä (en tiedä kyllä läheskään kaikkea) fantasia nörtti. Pidin tästä erittäin paljon! Lisää tällaista, kiitos. Olisi kyllä erittäin mukavaa jos tulisi vieraita näihin Side Questeihin. Näin lopuksi sanoisin vielä, että itseäni kiinnostaa kyllä kovasti tuo suomalainen Legendoja ja Lohikäärmeitä.