Uutta Pelaajacastia pukkaa tällä viikolla – lähetä nyt kuuntelijakysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Uutta Pelaajacastia pukkaa tällä viikolla – lähetä nyt kuuntelijakysymyksesi!

13.02.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16
Uutta Pelaajacastia pukkaa tällä viikolla – lähetä nyt kuuntelijakysymyksesi!

Muutama viikko on jälleen vierähtänyt, eli uutta Pelaajacastia pukkaa. Toimitus kaipailisikin jälleen kaikenmaailman kysymyksiä, toiveita ja uteluita perinteiseen Kysy Pelaajalta -osioon, jossa vastailemassa tälläkin kertaa tuttu kokoonpano, eli Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Janne Kaitila ja Ville Arvekari.

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Pelaajacast 185 äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 16. helmikuuta.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Sori. Tais mennä vähän pitkäks, vaikka eihän tässä ehdi edes tapahtua mitään!

#PelaajaRope
(Jatkoa edelliseen. Pelaajacast 184 01:32:00 - 01:36:51. 1D20 tulokset: JP 15, MH 8, JK 3)

Painatte nappia ja portti avautuu huoneen ovelle. Portin pinta näyttää tasaiselta ja sen sisällä pyörii mustavalkoinen spiraali. Kaitila menee rohkeasti ensimmäisenä kokeilemaan miltä se tuntuu. Sormet uppoavat nestemäiseen pintaan, mutta spiraali ei kuitenkaan värähtele. "Onpas kylmää!", Kaitila tokaisee ja hyppää innoissaan porttiin. Huttunen ja Pyykkönen jäävät katsomaan porttia jossa spiraali jatkaa hypnoottista pyörimistään. Kahden tunnin ihmettelyn jälkeen Huttunen toteaa portin vaikuttavan turvalliselta, sanoo lakonisesti "Geronimo" ja kävelee varovasti portin läpi. Pyykkönen herää tuolistaan ja ihmettelee mihin kaikki ovat hävinneet. Hän nappaa hajamielisenä pöydältä porttilaitteen ja lähtee kävelemään ovea kohti hakeakseen kahvia ja huomaamattaan meneekin portista läpi.

Hän ei näe eikä kuule ensin mitään, mutta huomatessaan painovoiman muuttuvan, Pyykkösen näkö palautuu ja tuulen suhistessa korvissa hän tajuaa tippuvansa kasvot edellä kohti jotain sinistä ja punaista. Hän tippuu pehmeällä mätkähdyksellä jättimäiselle uimapatjalle uimarannan tuntumaan. Kumma kyllä, uimapatjan vieressä oleva kelluva pöytä ja sen päällä oleva lasi eivät kaatuneet aallosta. Tuuli puhalsi uimapatjan pöydän luokse ja Pyykkönen huomasi ilokseen että lasissa oli hänen suosikkijuomaansa jäillä varustettuna. Mikäpä sen mukavampaa näin lämpimänä aurinkoisena päivänä. Rannalta kuului tuskaisia huudahduksia.

Huttunen oli aivan märkä ja kumartuneena Kaitilan ylle lyhyen matkan päässä rannasta. "AI AI!", Kaitila huudahdelee. "Pyykkönen! Tuu jeesaamaan!", Huttunen huusi. "Kaitilan jalat murtu kun portti heitti sen tänne kovalle maalle! Itse tipuin onneksi veteen, vaikka piti olla varuillaan meduusojen takia".

Pyykkönen huomasi että ovaalin muotoinen portti oli edelleen taivaalla. Spiraali näytti pyörivän toiseen suuntaan. Hän katseli ympärilleen ja huomasi että he olivat Sims 3:n Sunset Valleyssa. Hän muisti pelaamisiltaan täydellisesti paikkojen sijainnit ( http://www.carls-sims-3-guide.com/sunsetvalley/ ), joten sairaalaan ei olisi pitkä matka. Toisaalta rannalla oli myös yksinäinen sim kalastamassa jonka kanssa voisi yrittää kommunikoida. Etäällä autotien vieressä kulki myös muita simejä. Rannalla oli aurinkotuoleja mutta kukaan ei käyttänyt niitä. Huttusen ja Kaitilan vieressä oli puskia ja puita joista voisi yrittää tehdä lastaa tai paareja Kaitilalle.

"Pyykkönen! Kaitila on joutunu huutamaan täällä tuskissaan jo pitkään kun nää simit ei tajuu soittaa ambulanssia! Ala tulla jo!"

Mitä teette? Heittäkää 1D20. Jos Kaitila heittää 20, hän saa kävelykykynsä heti takaisin (Yrittäessään soittaa omalla puhelimella sairaalaan hän pääsee hetkellisesti pelin developer valikkoon käsiksi ja saa sitä kautta parannettua itsensä) ja voitte suunnitella tekemiset sen mukaan. Myös Arvekari heittää noppaa mutta ei ole vielä pelissä.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Kysymys Kaitilalle tai oikeastaan kenelle tahansa joka on Resident Evil 7 pelannut. Nyt kun tuo uusin peli esitteli tuon uuden kuvakulman, joka vaikuttaisi toimivan ihan hyvin, niin minkä lähestymistavan haluasitte nähdä Resident Evil 2 tulevassa remakessa? Samanlainen ote kuin seiskassa, vaiko ehkä samanlaista settiä mitä oli ensimmäisen Ressun remakessa?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Kuinka moni on läpäissyt re7? Mitä mieltä sarjan uudesta suunnasta? Peli yllätti positiivisesti, tarina oli kiinnostava ja hahmot mahtavasti kirjoitettu ja ääninäytelty. Peli on tosin myynyt vähemmän kun 5 ja 6, joten nähdäänkö re8 taas michael bay tyylin tykittelyä vai pysyykö capcom tällä hyvällä linjalla?

Heitä Pyykkönen jotain hyviä cyberpunk leffa/kirja suosituksia.

Kiitos pelaajahd kommenttiraita videosta, tätä lisää! Keep up the good work.

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys! Onko Mr. McDonalds Arvekari käynyt katsomassa the Founderin (tai joku muu?). Jos ei niin suosittelen, oli varsin mielenkiintoinen tarina, elokuvana 3/5.

Oscarit lähestyy, mikä on Pelaajan valinta vuoden elokuvaksi?

Kommentteja Yakuza 0:sta? Olen aina halunnut pelata Yakuzoja, mutta syystä tai toisesta jäänyt kokeilematta. Onko Yakuza 0 noviisille hyvä tapa tutustua pelisarjaan?

Eipä tällä kertaa muuta, aurinkoista kevättä ja kiitokset Pelaajahdn aktivoimisesta! Panulle kiitokset hyvästä Ghost Reacon videosta ja lehden kommenttiraitavideo sitten räjäytti pankin! Jatkakaa hyvää työtä!

Käyttäjän Genesia kuva
Genesia

Nauhoituksen aikaan ystävänpäivä on ollut ja mennyt. Jos kuitenkin olisi mahdollisuus viettää kyseistä päivää jonkin pelimaailman hahmojen kanssa, niin kenet valitsisitte ja mitä tekisitte? Hahmot valitaan erikseen romanttiseen ja kaverilliseen illan viettoon.

Käyttäjän Hakkelus kuva
Hakkelus

Missä luuraa Fallout 4 Complete Edition? Onko mitään tietoa tai edes valistuneita arvauksia?

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Millaisia kokemuksia toimituksella on tableteille käännetyistä klassikkopeleistä? Heittäkääs hyviä käännöksiä niin pääsen testailemaan, kuitenkin noista klassikoista saa pulittaa kuitenkin ihan oikeaa rahaa, niin en haluaisi ostaa sikaa säkissä.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Toimituksen mietteitä hammastahnoista. Mikä toimii parhaiten ja millaisiin tilanteisiin?

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Pelaajan Steam Curator on ollut melko hiljainen jo pitkän aikaa. Mielestäni siinä on kuitenkin potentiaalia esim. pienempien pelihelmien löytämiseen. Voisitteko lisätä tämän sinne Pelaajacastissa luvattujen asioiden listalle, kiitos!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus käyttäjältä Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung

Toimituksen mietteitä hammastahnoista. Mikä toimii parhaiten ja millaisiin tilanteisiin?

Harmittaako kun suomalaista Oxygenolin hammastahnaa on vaikea löytää vaikka ksylitoli on muka suomalainen keksintö?

Pelaatteko juodessanne kahvia?

Tässä päivänä muutamana kansanedustajat vierailivat kouluissa ja perussuomalaisten Mika Niikko totesi englanninosaamisen olevan pojilla videopelien ansiosta hieman parempi kuin tytöillä. Mietteitä tästä ja pelien käytöstä opetuksessa sekä mahdollisesti omia muistojanne koulun opetusohjelmista? Joudun kaiken huipuksi toteamaan, etten syntyjäni ole varsinaisesti videopelaaja vaan kotitietokoneen ääressä olen varttunut SimPuiston, Masa Mainion ja Settlers 2:n parissa.