Voiko se olla totta? Suosikkivieras Mikko Rautalahti tekee paluun Pelaajacastiin – lähetä kysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Voiko se olla totta? Suosikkivieras Mikko Rautalahti tekee paluun Pelaajacastiin – lähetä kysymyksesi!

4.03.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
24
Pelaajacast: Kysy Pelaajalta #226 feat. Mikko Rautalahti
Toivoa sopii, että kuun ja tähtien asennot asettuvat kohdilleen tällä viikolla, sillä näillä näkymin Pelaajacastin tämän viikon äänityksiin saapuu itse Mikko Rautalahti! Lukuisten pitkäaikaisten kuuntelijoiden hartaasti toivoma suosikkivieras on vaikuttanut kirjoittajana muun muassa Remedyllä ja Next Gamesilla.
 
Pelaajacast 226 äänitetään keskiviikkona. ja mukana on tietenkin Kysy Rautalahdelta -osio (aka Kysy Pelaajalta -osio), johon kaipailemme jälleen kuuntelijoilta ja katselijoilta kysymyksiä.  Kysymykset voi välittää toimitukselle neljällä eri tavalla.
 
1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä julkaisua.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!
 

Jakso julkaistaan Pelaajalehti.comissa, Spotifyssa, iTunesissa torstaina. Videoversio saapuu YouTubeen alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Joko olette katsoneet Yle Areenasta kotimaisen Team Whack - Kaikki on hakkeroitavissa -sarjan? Sarjassa ammattihakkerit murtautuvat erilaisiin arjen älylaitteisiin. Pelaajalehden piilomainos näkyvillä kakkosjaksossa.

Mikä ajoi Huttusen siihen pisteeseen että hän päätti pantata tulevaa kesää vaatekaapissaan?

Joko Pyykkönen on valistuneena miehenä vaihtanut tavallisen kahvin sienikahviin?

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Onko se oikeaoppinon käännös Iron Bay vaiko Hardware Bay?

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Miten Mikki on asettunut Druidstoneen? Onko Pyykkönen lukenut Kukkia Algernonille? Mitä mieltä castilaiset noin yleisesti tämän vuoden Oscar ehdokkaista ja voittajista? En nyt niinkään puhu itse seremoniasta, vaan esillä olleista leffoista.

Mikki heitä vielä joku uhkakuva tai lohduton ennuste eduskuntavaaleista ja Suomessa asumisen tulevaisuudesta.

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1. Hakkeroinnista puheenollen: Ovatko castilaiset vieläkään katsoneet Mr. Robottia? Rautalahti?

2. Vieläkö Pyykkönen jaksaa katsoa Vikingssiä? Entä onko kaikki Elämää Philadelphiassa kaudet nähty? Mitä mieltä olet Westworldin maalaamasta ihmiskuvasta?

3. Rautalahden mielipide Last Jedistä? Kuika huono elokuvan käsikirjoitus on ammattilaisen silmin?

4. Onko uutta Metroa tultu pelattua? Mielipiteitä? Onko ostamisen arvoinen?

Käyttäjän kansleri kuva
kansleri

Yllätyksekseni huomasin odottavani Anthemia aika paljon. Pelin testauksella oli kuitenkin odottamaton vaikutus sillä se sai haikailemaan jälleen Destiny 2:n perään, jonka pelaaminen lopahti aikoinaan kuin seinään tekemisen puutteen vuoksi. Ostin siis viimein Forsaken dlc:n ja oh boy! Olen siis varmaan malliesimerkki siitä mitä EA ei haluaisi nähdä tapahtuvan.

Kysymykseni kuuluukin: Mitkä ovat toimituksen mietteet Anthemista?

Entä vieläkö Huttuselle Destiny maittaa? Onko odotuksia/toiveita uuden seasonin sisällön suhteen?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Milloin saatte näihin casteihin oikeita vieraita?

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Rautalahti vieraana 5/5!

IMAGE(https://i.imgflip.com/2v7ry0.jpg)via Imgflip Meme Generator

Mitkä lähiaikojen televisiosarjojen ja leffojen käsikirjoitukset ovat tehneet Rautalahteen erityisen vaikutuksen? Entä mietteet tulevasta Avengers: Endgamesta?

Käyttäjän vihtorii kuva
vihtorii

Pari kyssäriä castilaisille:
Oletteko jo katsoneet netflixin uutukaissarjaa Uberella Academya? Itse en yleensä paljoa perusta supersankarielokuvista/viihteestä mutta sarjan traileri herätti mielenkiinnon ja neljän jakson jälkeen pakko sanoa että melkoisen mielenkiintoista tavaraa.
Lisäksi Huttuselle parit destiny kyssärit jotta saadaan TTD2 mahdollisimman alhaiseksi:
Mitä odotuksia season of the drifteristä? Gambittiin panostaminen uhka vai mahdollisuus? Itselläni tuli gambitista melkolailla mitta täyteen jo season 4 aikana, ja hieman huolestuttaa että uudistukset eivät kannattele pelimuotoa paljon paria ensimäistä viikkoa pidemmälle.
Lisäksi jos saisit valita mistä tahansa pelin aseesta God Rollin jota sinulla ei vielä ole, mikä se olisi ja miksi? (vai löytyykö tuhansien tuntien jälkeen vaultista jo kaikki herkut)

Kiitos mahtavista casteista ja keep up the good work!

Käyttäjän psaijai kuva
psaijai

Palataan vielä tappeihin. Lapsuudesta nimittäin löytyy eräänlainen tämän kauhuskenaarion tapahtuma oikeasti todistettuna. Vantaan Simonkallion koululla (ala-asteella) oltiin odottelemassa jonkin tunnin alkua. Istuskeltiin käytävän lattialla seinän vieressä ja vieressä muutama poika temppuili jotain. En muista tarkkaan mitä, mutta lopputuloksen muistan. Yksi henkilö horjahtaa joskus varsin liukkaalla tasaisella kivilattialla ja kaatuu lähelle seinää luokkaoven viereen. Kuuluu kamala huuto ja kun hän nousee ylös, niin selviää ettei syy ollut vain pyllähdys lattialle. Jo useasti mainittu ovenpidiketappihan sieltä pojan alta paljastui ja tappi oli iskenyt toiseen pakaraan ja uponnut käytännössä koko matkalta ihon sisään housujen läpi. Onneksi ei kaatunut naama edellä.

Sisäpuolelta en kuvaa löytänyt onko kyseisessä paikassa enää näitä vastaavia tappeja, mutta ulko-ovilla ainakin tarvitsee olla. :D Traumaa tästä ei tosin itelle jäänyt, mutta varmaan osallisena olevalle jäi.

IMAGE(https://pbs.twimg.com/media/D04ggU7XQAAJOQ6.png)

Sitten toiseen aiheeseen:

Olisiko sitä "pientä" politiikkanurkkaa mahdollista saada? Itse kun ei kauheasti seuraa ja varmaan olisi kohta taas hyvä käyttää äänioikeutta. Kiinnostaisi oikeasti tietää teidän mielipiteistä puolueista, henkilöistä ja erityisesti näistä viimevaalien totaalisista valheista ilman kiertelyä ja kaartelua. Yksittäisiä henkilöitä jotka ajaa muutamia yksittäisiä itseä mielyttäviä asioita Helsingistä löytyy, mutta suuremmassa mittakaavassa ketä oikeasti teidänmielestä pitäisi äänestää? Ei siis välttämättä, että ketä äänestätte vaan ketkä voisi olla sopivia vaihtoehtoja, jos sellaisia on?

Käyttäjän Dongshan kuva
Dongshan

Ennen GDC -messuja tehdyssä kyselyssä 42% vastanneista devaajista kertoi kehittävänsä peliään vielä julkistamattomalle VR systeemille. Viime vuoden lopulla nettiin ilmeistyi kuva headsetistä, jonka piirilevyssä oli Valven logo. Voidaanko tästä päätellä, että herran vuonna 2019, vapahtajamme lordi Gaben tulee ja tarjoaa meille tavallisille kuolevaisille mahdollisuuden vapautua kurjuuden ja kärsimyksen täyttämästä maailmasta kohti virtuaalitodellisuusparatiisia?

Yli 2 vuotta PSVR:llä pelanneena alkaa pikkuhiljaa kaipaamaan seuraavan tason VR laitteita ja näyttäähän ainakin ne Valven Knuckles ohjaimet todella päheiltä.

Jos kokemusta on, niin miten Rautalahden mielestä saadaan tarinankerronta toimimaan virtuallitodellisuudessa? Millaisia haasteita se tuo verrattuna perinteisempään monitorin kautta koettuun narratiiviin?