Amazing Alex -pikatestissä / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Amazing Alex -pikatestissä

13.07.2012 // Kirjoittanut: Anonymous
5

Pelaaja-lehti vilkaisee Rovion uutta Amazing Alex -pulmanratkontapeliä.

Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Itellä bugas alussa tuo game center niin ettei pystyny pelaan peliä ollenkaa. Se vaan ilmotti että pelillä ei ole achimentejä game centerissä. Jos sitä yritti poistaa sitä, nii se laitto heti uuden ilmotuksen. Nyt ei ole enää sitä ongelmaa, peli on helppo ja opettaa kaiken ensimmäisessä chapassa, mutta sen jälkeen alkaa tulla haastavammaksi. Suosittelen kaikkia suomalaisia pelaajia hankkimaan tämän pelin tukeakseen suomalaista peli alaa.
Flash kuittaa.

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Tästä videosta sitten innostuin ostamaan (come on, vaan 81 senttiä) ja oli oikein kiva. Idea ei kuulemma ole originaali, mutta onnekseni ei ole ollut niin tylsää että kaikki Internetin flashpelit olisi tullut käytyä läpi. Ja onko sillä väliä jos peli on nautittava? Ei, mutta toivottavaa tietysti. Roviokin varmaan nettoaa tällä mukavat kasat tuohta, "Angry Birdsin tekijöiltä" saa varmasti monet jo kiinnostumaan. Saa nähdä millainen villitys tästä tulee vai tuleeko ollenkaan, keulahahmo ainakin vaikuttaa sellaiselta että tuskin oheistuotteita nähdään. Vai haluaako joku Amazing Alex pehmolelun?

Joka tapauksessa Amazing Alex on mukavantuntuinen mobiilipeli joka opettaa sen saloihin heti alussa ja nostaa pikkuhiljaa haastetta päästessä eteenpäin. Itselläni on hieman ongelmallista liikutella esineitä, sillä sormien alta esineitä tuskin näkee kännykällä pelatessa. Omia kenttiä en ole tehnyt ja tuskin tulen tekemään, ei ole niin luova mieli. Kyllä tätä silti mieluummin pelaa kuin Angry Birdsiä, mutta Nyan Cat: Lost in Space vie silti voiton.

Käyttäjän Jukka Moilanen kuva
Jukka Moilanen
Lainaus käyttäjältä erakko

Saa nähdä millainen villitys tästä tulee vai tuleeko ollenkaan, keulahahmo ainakin vaikuttaa sellaiselta että tuskin oheistuotteita nähdään. Vai haluaako joku Amazing Alex pehmolelun?

Itse asiassa Mikael Hed kertoi Ylen haastattelussa jo Amazing Alexin julkistuksen aikoihin Rovion suunnittelevan AA-oheistuotteiden lanseeraamista. Pehmoleluiksi Alex ei välttämättä taivu yhtä näppärästi kuin äkäiset tirpat, mutta esimerkiksi animaatiosarjat ja erilaiset lelut saadaan varmasti brändättyä Alexilla.

Käyttäjän lightning strike kuva
lightning strike

Tänään sitten latasin omalle Galaxy S3:lle tämän, ja tykkäsin. Pelissä on hyvät pulmat ja pelattavuus. Toivottavasti kenttiä tulee lisää ilmaisversiioon =/. En yhtään ihmettele vaikka tästä nousisi samanlainen hitti kuin AB:stä.

Käyttäjän mekkis kuva
mekkis

Iha hyvältä peliltä vaikutta, mut onks tota androidille koska applen tuotteita en omista.