Avataan laatikko: PlayStation VR Aim Controller + Farpoint / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Avataan laatikko: PlayStation VR Aim Controller + Farpoint

30.05.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Avataan laatikko: PlayStation VR Aim Controller + Farpoint

Avataan laatikoita! Huttunen ja Arvekari tutustuvat PlayStation VR Aim Controlleriin sekä sitä tukevan Farpoint-pelin yhteispakkauksen uumeniin. Samalla otetaan vertailuun aikaisempia vastaavankaltaisia kapistuksia.

Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ei hemmetti siis tommosesta putken palasta pitää maksa 33€ >.<

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen
Lainaus käyttäjältä frozen

Ei hemmetti siis tommosesta putken palasta pitää maksa 33€ >.<

Täsmennettäköön nyt vielä vaikka se videossa kyllä sanotaan, että tuo PSVR Aim Controller on kokonainen ohjain, eikä pelkkä kuori ohjaimille kuten nuo videossa esiintyvät vanhat kapulat. Siitä hinta.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Ei pidä antaa ulkonäön huijata. Arvostelujen mukaan tämä on erittäin mukava kädessä ja toimii pelissä mainiosti. Jos tätä tukevia pelejä tulee enemmänkin, niin olisi harkitsemisen arvoinen kapistus, jos/kun tulee hankittua PSVR.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä oli kyllä varsin maittava, vaikkakin lyhyt pläjäys. Peli kyllä on testamentti PSVR:n ja aim controllerin potentiaalille - vaikka peli itsessään onkin aika köykäinen ja paikoittain oikein yllättävän geneerinen, tekee tuo VR:n ja ohjaimen luoma immersio siitä aivan holtittoman hauskaa pelattavaa. Vihdoinkin pääsee itse elämään kaikki aikamme scifi räiskintä kliseet! Nyt vaan Alieniin perustuva, tätä teknologiaa hyödyntävä peli. Mulle kelpaisi samalla konseptilla, pelimoottorilla, grafiikoilla - kaikella, siihen päälle vaan alien skinit niin se on siinä!