Esittelyssä harvinainen Bloodborne: Nightmare Edition / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Esittelyssä harvinainen Bloodborne: Nightmare Edition

25.03.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Esittelyssä harvinainen Bloodborne: Nightmare Edition

(Eikö ylläoleva video näy? Katso se suoraan YouTubesta!)

Pyykkönen ja Arvekari kurkistavat Bloodbornen harvinaisen Nightmare Edition -version uumeniin. Mitä mahtaa sisältää suuri laatkko, jollaisen voi voittaa Pelaajan tuoreimmasta kilpailusta?

Intromusiikki: Aksim
Kuvaus ja editointi: Ida Suominen

Kommentit

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Toi sulkäkynä mustepullo viritelmä oli melko näyttävä. Pelikin vaikuttaa sen verran mielenkiiintoiselle, että pitihän sitä kisaan osallistua.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

Toi sulkäkynä mustepullo viritelmä oli melko näyttävä. Pelikin vaikuttaa sen verran mielenkiiintoiselle, että pitihän sitä kisaan osallistua.

Olin itse positiivisen yllättynyt paketin metallihärpäkkeiden massasta ja laadun tunteesta, voivathan ne silti olla jotain halpaa kamaa, joilla meitä keräilijöitä rahastetaan. Hyvin usein tuollaiset metalliesineet ovat kevyitä ja hauraita. Näillä oli mukavasti massaa, ja ne tuntuivat siltä, etteivät hajoa jo paketin kuljetuksessa :P Itsellä kun löytyy jo tuo versio, en halua osallistua kisaan, voittakoon joku muu :) Vielä kun kerkeäisin testata itse peliäkin...

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Tämä olisi hieno omistaa. Harmittaa kun itse olin vielä epävarma että ostaako pelin heti julkaisussa vai sitten myöhemmin. Iski sitten kuitenkin houkutus tilata peli muutamia päiviä ennen julkaisua ja siinä vaiheessahan tuo Nightmare edition oli tietysti jo joka paikasta loppuunmyyty. Yllätyksekseni vielä edullisempi collector's editionkin oli joka paikasta loppu, joten tyytyminen oli ihan normaali versioon. Olen kyllä ihan tietosesti koittanut vähentääkin keräilyversioiden ostelua, jotta rahaa säästyisi, mutta vaikeaa se meinaa olla mielenkiintoisten pelijulkaisuiden vuoksi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Työväsymyksestä huolimatta yksi kiinnostavimpia Unboksauksia.