PelaajaHD: Esittelyssä Pelaajan uudet peli-pc:t / Pelaaja HD / pelaaja.fi

PelaajaHD: Esittelyssä Pelaajan uudet peli-pc:t

4.11.2014 // Kirjoittanut: Anonymous
9

Pyykkönen ja Huttunen esittelevät Jimm's PC Storen sponsoroimat toimituksen uudet pc-pelitietokoneet ja kertovat, mitä niillä on tarkoitus tehdä.

Intromusiikki: Aksim
Kuvaus ja editointi: Ville Arvekari

Kommentit

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Noni! Vihdoin loppuu se kitinä niistä nuhapumpuista.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Kyllä nyt kelpaa datailla!

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

En pystynyt katsomaan loppuun, katsoessa teki niin kovasti mieli mennä nettiin/kauppaan ja hommata itselle uusi PC, jota en oikeastaan edes tarvitse ja johon ei myöskään ole periaatteessa varaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Vaikuttaa erittäin järkevältä paketilta. Aikalailla tismalleen se, millaisen itsekin tällä hetkellä kasaisin, jos rahatilanne sallisi. Emolevystäkin löytyy kätevästi lisää noita PCI-E x16 paikkoja, niin viereen saa vielä toisen GTX 970:n, jos alkaa käydä pieneksi. GTX 980 on ainakin tällä hetkellä lähes pelkkää rahantuhlausta.

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Onnittelut uusista koneista, asiallisilta vaikuttavat!

K-merkintä prosessorin yhteydessä tarkoittaa sitä, että sitä voi ylikellottaa vapaasti jos on tarvetta moiselle. Muita eroja perusmalliin ei ole, mutta prosessorin käyttöiän kannalta hyödyllinen ominaisuus.

En myöskään tiedä tarkalleen mitä videossa tarkoititte, mutta GTX 970 ei ole "ylemmän keskitason" kortti, vaikka onkin 980:sta hitaampi. Kyseessä on kuitenkin käytännössä lippulaivojen jälkeen nopein malli, joten mitään puutteita tuskin ilmenee useaan vuoteen ;)

Käyttäjän 2704 kuva
2704

Eipä ole kiinostusta ollu vielä tietokoneella pelata,konsolit on riittäneet hyvin vielä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jimm's on todellakin ollut sellainen paikka mistä ihan mielellään käy tilailemassa juttuja. Kuitenkin ilmaiset postit, hinnat ihan kilpailukykyiset ja takuujutut menneet aina yllättävänkin nopeasti.

Itseasiassa taitaa ilmaiset postit olla jopa kirous kun sitten käy huvikseenkin tilailemassa yhtä ja toista uutta juttua :\

Viewsonic VG2401? Welcome to the 144Hz master race. Ikkunoiden raahaaminen näytöllä ei ole ikinä näyttänyt niin siistiltä, muistakaa vaan käyttää Display Port kaapeleita.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä CM761

En myöskään tiedä tarkalleen mitä videossa tarkoititte, mutta GTX 970 ei ole "ylemmän keskitason" kortti, vaikka onkin 980:sta hitaampi. Kyseessä on kuitenkin käytännössä lippulaivojen jälkeen nopein malli, joten mitään puutteita tuskin ilmenee useaan vuoteen

Juuri näin, 970 on käytännössä se pelaajan kortti. 980 maksaa 200€ enemmän ja saavutat sillä muutaman framen edun. "Lippulaivamalli" on siis mainonnan uhreille tai niille, joilla sitä rahanpaskaa on ilman edestä jaeltavaksi. Mieluummin silloinkin heittää vielä sen pari sataa extraa ja hankkii kaksi 970:ä pikseleitä murskaamaan.

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen
Lainaus käyttäjältä Haerski

Lainaus käyttäjältä CM761En myöskään tiedä tarkalleen mitä videossa tarkoititte, mutta GTX 970 ei ole "ylemmän keskitason" kortti, vaikka onkin 980:sta hitaampi. Kyseessä on kuitenkin käytännössä lippulaivojen jälkeen nopein malli, joten mitään puutteita tuskin ilmenee useaan vuoteen
Juuri näin, 970 on käytännössä se pelaajan kortti. 980 maksaa 200€ enemmän ja saavutat sillä muutaman framen edun. "Lippulaivamalli" on siis mainonnan uhreille tai niille, joilla sitä rahanpaskaa on ilman edestä jaeltavaksi. Mieluummin silloinkin heittää vielä sen pari sataa extraa ja hankkii kaksi 970:ä pikseleitä murskaamaan.

Huono sanavalinta, selkeästi. Eli juuri 970 ei ole se puhtaasti tehokkain, koska on olemassa 980 ja "titaaneja luukkuun niin paljon kuin mahtuu" -ratkaisuja, mutta kun asettaa eurohinnan ja tehon suhteeseen (plus vertaa esim virransyöntiä ja lämmöntuottoa tavaraan, jota oli aiemmin markkinoilla), se on juuri se kortti, joka kannattaa hankkia tällä hetkellä. 980 on ennemmin valinta "hifistelijöille ja virittelijöille".

Nostoja