Foosball - Kuninkaiden peli / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Foosball - Kuninkaiden peli

11.07.2012 // Kirjoittanut: Anonymous
4

Janne Kaitila ja Valtteri Hyttinen ottavat toisistaan mittaa Pelaaja-lehden toimituksen virallisella areenalla. Puolessa vuodessa tapahtunut kehitys näkyy selvästi reaktioajoissa.

Jannen onnistui maksamaan kalavelkoja takaisin ihan videolle asti, mutta Valtteri voi aina tyytyä lukemaan Kaitilan avautumista blogista:

-Grrr… en nauttinut siitä, että aluksi voitin kaikki matsit Valtteria vastaan, kun aloitin pojan kouluttamisen toimiston foosball-pelissä. Mutta vielä vähemmän pidän siitä että nyt muutamaa kuukautta myöhemmin hän pieksee minua omassa pelissäni! Noh, ei se voittaminen oikeasti ihan NIIN tärkeää ole, mutta mieluusti soisin pallon pomppivan minullekin edes sen verran, että tappio tulisi mahdollisimman niukalla marginaalilla. :) Nyt mikään ei tunnu sujuvan, mutta luovuttaa en aio. Toisaalta minun kannattaisi varmaankin keskittyä olennaiseen, eli videopeleihin. Sillä saralla paremmuudestani on sentään videoitua todistusaineistoa PelaajaHD:ssa, sekä jo ilmestyneissä, että kohta julkaistavissa videoissa!

-Tappioputkessa kamppaillut Janne Kaitila

Viimeksi PelaajaHD:ssa miteltiin foosballin parissa joulukuussa.

Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Oikein hidastukset ja grafiikkaa mukana :D

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Haha, melkoinen pohjustus tuossa videon alla. :D

En viitsinyt mainita asiasta viime blogissa, mutta näemmä pitää korjata hyväsydämisyyteni. Valtterilla on tässä parin viikon aikana ollut sellainen tappioputki päällä, että uhkasi jopa lopettaa pelit kokonaan. ;)

Käyttäjän Flash kuva
Flash

eijeijei!!! Kyllä nuokin kuuluvat pelaamiseen vaikkakin videopelit ovat erikoisalaasi. Ottakaa seuraavaksi kilpaa sääskien läpsimisessä, mulla on battlegroundi valmiina.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Muutamia vuosia sitten oli kauhea pöytäfutisvauhti päällä. Monta tuntia päivässä tuli hakattua. Aivan mielettömän hauskaa puuhaa. Paljon parempi kuin pöytälätkä.