GameCube-tribuutti osa 3: Super Mario Sunshine / Pelaaja HD / pelaaja.fi

GameCube-tribuutti osa 3: Super Mario Sunshine

25.09.2012 // Kirjoittanut: Anonymous
5

Pelaaja-lehden toimituksen Nintendo GameCube tribuuttisarja jatkuu Super Mario Sunshinen parissa. Poikkeuksellisen vauhdikas kommentointi on Janne "finngamer" Kaitilan, Valtteri Hyttisen ja Ville Arvekarin ansiota.

Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Oikeastaan aika hyvältä näyttää vieläkin tuo Sunshine. Sääli ettei koskaan kotoa PeliKuutiota löytynyt. Jatko-osaa Wii U:lle, 'Tendo?

P.S Todella hyvää läppää!

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Erinomainen peli, kaunis kuin mikä ja F.L.U.D.D. oli ihan loistava keksintö! Sunshine 2 olisi kyllä todella siisti juttu ;)
Hyvä pätkä, pidempäänkin olisi voinut katsoa ja kuunnella. Kiitos tästä!

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

oijoi originaali Twin Snakes, tahtoo:D

Käyttäjän kuribo kuva
kuribo

Eipä tuo Sunshine oikein Galaxyille pärjää, mutta loistava Mario-peli kuitenkin. Eräänlainen SMB2:n 3D-versio siinä mielessä, että maailma ja pelimekaniikka (Fludd) ovat vähän tavallisesta Mario-menosta poikkeavia. Tämän takiahan Sunshine on saanut myös jonkin verran negatiivistakin palautetta, mutta aivan suotta.

Uskoisin, että tämä on ensimmäisiä GameCube-pelejä, jotka löytyvät Wii U:n Virtual Consolesta. SM64:hän oli jo Wii:n julkaisussa ladattavissa.

Käyttäjän Tek0ne kuva
Tek0ne

Henkilökohtaisesti paras Mario-peli ikinä Super Mario 64:n kanssa. Tuli hangattua paljon veljen kanssa pelivuorosta riidellen :D Voi niitä aikoja!

Nostoja