GameCube tribuutti osa 4: The Legend of Zelda: The Wind Waker / Pelaaja HD / pelaaja.fi

GameCube tribuutti osa 4: The Legend of Zelda: The Wind Waker

12.11.2012 // Kirjoittanut: Anonymous
2

Pelaajan GC-tribuuttisarjan toiseksi viimeisessä osassa Janne Kaitila ja Ville Arvekari viettävät huoletonta merihenkistä elämää. Bonuksena vanhan kameran tarjoama kuvan- ja äänenlaatu!

Kommentit

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

No kyllä tätä on odotettu! Huikea peli ja nyt täytyy häpeäkseni myöntää että tätäkään en ole vielä läpi päässyt, mutta lupaan että korjaan virheeni heti kun SS on läpi! (Hitaasti, mutta varmasti)

Itse kuulun siihen kastiin joka ei pidä tuosta graafisesta tyylistä, on turhan iloinen omaan makuun. Musiikit on kyllä ihan loistavat, tulee Dragonroost Islandin themeä kuunneltua usein ihan muuten vaan. TP oli kyllä mielestäni se parempi Zelda.
Tuo yksi Zelda sukupolvessa julkaisutahti on mielestäni aika hyvä, sillä ei ainakaan tule ylitarjontaa, ja on lupa odottaa pirun kovaa laatua per peli.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Yksi niistä GC:n peleistä mitä todellakin haluaisin pelata. Vaikka pelillä onkin ikää jo jonkin verran, niin pelkästään tuo törkeän upea taiteellinen tyyli jaksaa aina ihastuttaa. Varmasti aikoinaan tosiaan ollut jopa pelottava, mutta hemmetin hyvin tuo on säilynyt.

Nostoja