Jäähyväiset Huttuselle ja Pyykköselle – Pelaajacastin lähes kuusituntisen megajakson videotallenne katsottavissa / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Jäähyväiset Huttuselle ja Pyykköselle – Pelaajacastin lähes kuusituntisen megajakson videotallenne katsottavissa

13.03.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Pelaajacast 248: Huttusen ja Pyykkösen jäähyväiset (KOKO JAKSO)
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

On erään aikakauden loppu. Miika Huttusen ja Janne Pyykkösen viimeinen Pelaajacast toimituksen jäseninä on koittanut. Megajaksossa muistellaan, nauretaan ja käydään tunteiden vuoristorataa lukijoilta ja kuuntelijoilta saatujen viestien parissa. Studiossa myös Ville Arvekari ja Johanna Puustinen.

0:06:30 Mikä on Pelaajacastin tukipaketti?
0:10:55 Maaliskuun Pelaaja-lehti kaupoissa
0:18:00 Miikan uudet työkuviot
0:20:20 Pelattua
0:40:10 Katsottua
0:56:30Kuunneltua
1:07:10 Kysy Pelaajalta I: Käymme läpi sosiaalisen median kautta lähetetyt terveiset ja kysymykset
2:53:02 Kysy Pelaajalta II: Käymme läpi Pelaaja.fin kautta lähetetyt terveiset ja kysymykset

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Kiitos vielä kerran Pyykköselle ja Huttuselle kuluneista vuosista. Itse tilasin lehteä liki 10 vuotta, mutta lopulta ajan (ja rahan) puutten takia oli lopulta pakko laittaa tilaus poikki. Muuten pyrkinyt ostamaan silloin tällöin irtonumeroita ja Pelaajan top-5 kirjaa olin myös joukkorahoituksessa mukana, jotta on edes jotenkin voinut lehden toimintaa tukea.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Kiitos vuosista. Vuosia seuraamista takana ja oikeastaan Puhan ja Huttusen takia ajauduin peliarvostelijaksi kymmenen vuotta sitten myös itse. Pyykköstä en laske, koska en ole samalla elämänlevelillä.

Mitä tulee juttuun, niin yllättävää kuinka kauan Huttunen on jaksanut hommia alalla painaa - ja varsinkin päätoimittajana. Itse katsonut pelipäätoimittajan hommia vierestä useamman vuoden ja todennut, että se on ihan oikeasti kuluttavaa. Todella kuluttavaa. Tosin en osaa sanoa, kuinka paljon pahemmin dedisten kanssa ja printtimediassa, mutta pari kertaa joutuisin miettimään, jotta itse siihen lähtisin.

Huttunen kuitenkin näyttää elivoimaiselta ja ressittömältä nyt vihdoin. Aikaisemmin näki naamasta, kun oli lakannut saamasta. Pyykkösestä en uskalla sanoa muuta kuin, että Pyykkönen ei saa, tämä ottaa.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Kiitokset Huttuselle ja Pyykköselle, olette olleet suuri ja tärkeä osa arkeani viimeisten vuosien ajan. Castia yritin parhaani mukaan tukea tilaamalla lehteä sekä tukemalla kaikkia kirjaprojektejanne. On valitettavaa, ettei tämä riittänyt, ja että joudutte nyt jättämään Pelaajan taaksenne. Tsemppiä jatkoon ja kaikkea hyvää molemmille!

P.S. Villeltä tuli kyllä liikuttavat ja sydäntä särkevät loppusanat castin päätteeksi. :(

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kiitos Miikalle ja Jannelle kaikesta. Pelaajan tilaajana olen ollut yli 12 vuotta ainakin ja tulen pysymään. Tosi aktiivisesti olette tehneet hyvää työtä lehden ja saitin puolella.

Pakotan tässä paraikaa ystävääni tilaamaan Pelaajaa.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Villelltä kunnon itketyspuhe loppuun! Voi saakeli, meni taskupaketillinen nenäliinojs multakin. Aivan ihanaa ja kamalaa samaan aikaan.

Nostoja