JoulukalenteriHD 2016: Luukku 13 / Pelaaja HD / pelaaja.fi

JoulukalenteriHD 2016: Luukku 13

13.12.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
JoulukalenteriHD 2016: Luukku 13

(Eikö ylläoleva video näy? Katso se suoraan YouTubesta!)

Luukku 13: Pyykkönen tunnelmoi

Pelaaja-lehden enemmän tai vähemmän perinteikäs JoulukalenteriHD käynnistyy jälleen, eikä rima ole tänäkään vuonna korkealla! Uusi "luukku" aukeaa joka päivä aina jouluaattoon asti, joten liity seuraamme hassuttelemaan, pelaamaan ja kuluttumaan aikaa ennen joulupukin saapumista!

Intromusiikki: Christmas NiGHTS into dreams "Winter NiGHTS (Hey, Dreamer)"
ReMixer(s): Level 99
http://ocremix.org/remix/OCR02152/

Taustamusiikki: Donkey Kong Country "Kong's Final Swim"
ReMixer(s): ZiSotto
http://ocremix.org/remix/OCR03457

Kommentit

Käyttäjän Lapista92 kuva
Lapista92

Kyllä, ja se tunne, kun sait nuorena poikana sen itsellesi uuden snes kasetin käteen, niin sitä tunnetta ei kyllä unohda. Itselläni kyllä harvoin sattui, että pelin mukana oli ohjekirja, tai koko pelin (snes) pahvista koteloa, mutta se johtui siitä, että ostin aina pelini käytettynä paikallisesta pelikaupasta.
Onneksi nykyään joissakin peleissä tulee vielä kartta mukana mm. Skyrim ja witcher :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Fyysistä kamaa tosiaan on ehkä vähemmän mutta sitten taas esim. Witcher 3 ja vaikkapa Assassin's Creedit sisältävät ihan järkyttävät määrät lukemista, jotka taustoittavat maailmaa ja sen asukkeja. Karttojaki on aika usein mukana näissä vapaamman maailman peleissä mutta itsellä ne jää pariin vilkaisuun ja pelissä niitä sitten katselee enemmän. Itse olen paljon ostanut erikoisversioita mutta loppujen lopuksi olen tullut siihen tulokseen, että eipä niillä hiluilla edes kauheasti mitään tee. Itselle se peli lopulta on se, johon se aika ja kiinnostus menee.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Itsekin juuri muutama päivä sitten muistelin kuinka aikoinaan pelien mukana tuli pelkkien mainosten sijaan ohjekirjat joita oli kiva lukea jo muuten vain. Osa oli jopa käännetty suomeksikin ja ai että miten jännittävää oli ennen pelin aloitusta lukea ohjekirja läpi hahmoprofiileja ja vinkkejä myöten!