Kasmir teki paluun Pelaajacastiin – vuoden ensimmäinen jakso nyt videomuodossa! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Kasmir teki paluun Pelaajacastiin – vuoden ensimmäinen jakso nyt videomuodossa!

26.01.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
Vuoden ensimmäinen Pelaajacast katsottavissa nyt videona  – vieraana Kasmir!

Pelaajacast on tätä nykyä laajentanut reviiriään pelkästä äänimuodosta myös videon puolelle. Toivottavasti viihdytte Pelajaacast-videoiden parissa!

Huom! Uusimman jakson mikrofoniasetusongelmien takia päädyimme säilyttämään videoversiossa kameran oman ääniraidan. Pahoittelemme tavanomaista heikommasta äänenlaadusta.

202: Vuoden ensimmäinen Pelaajacast pärähtää digieetteriin kuin miljoona sammakkoa leikkuupuimuriin! Vuosi alkaa mehukkaissa merkeissä, sillä erikoisvieraana mukana on Kasmir aka Thomas Kirjonen. Vakionaamoista äänessä Ville Arvekari, Miika Huttunen ja Janne Kaitila. Kuuntele heti tai vuoden kuluttua!

Missasitko Kasmirin ensivierailun Pelaajacastissa? Katso jakso täältä!

Kommentit

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Kertooko Kasmir lisää haippijengistä? Eiköhän tänkin kaverin olisi voinut antaa jäädä pois, kun tietää millainen kaveri ja millaisilla arvoilla on liikenteessä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Agathon

Kertooko Kasmir lisää haippijengistä? Eiköhän tänkin kaverin olisi voinut antaa jäädä pois, kun tietää millainen kaveri ja millaisilla arvoilla on liikenteessä.

En ole Kasmirin juttuja kauhean tarkasti seurannut mutta jos tämä jotenkin liittyy siihen whatapp (tms.) porukkaan, niin eikö siinä paljastunut mm. se, että media vähän turhan aikaisin ja heppoisin perustein (vähemmän yllättäen) vedellyt otsikoita?

Toki jos kyse jostain muusta niin sitten ei minulla mitään hajua arvoista tai muusta.

Toisaalta olen myös sitä mieltä, että jos peleistä puhutaan, niin mitä merkitystä on jollain muulla? Eikö se ole vain hyvä että on aiheesta puhumassa mahdollisimman erilaista porukkaa? Vai onko tosiaan parempi tuomita ihminen jokaiselta osa-alueelta jonkin yhden tai parin asian perusteella? Erityisesti jos asiaan liittyy iltapäivälehdet ja niiden lähdekritiikki.

Meno muutenkin vähän ala-aste (toki ylä-aste about samaa) jos yhden asian takia jätettäisiin porukkaa pois kuvioista. Tosi jees.

Käyttäjän jani kuva
jani

Audiona podcastinä laatu oli sen verran huono, että en valitettavasti voinut kuunnella. Tälläi videona parempi, ilmeisesti eri mikeillä otettu podcastiin ääni?

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari
Lainaus jani

Audiona podcastinä laatu oli sen verran huono, että en valitettavasti voinut kuunnella. Tälläi videona parempi, ilmeisesti eri mikeillä otettu podcastiin ääni?

"Huom! Uusimman jakson mikrofoniasetusongelmien takia päädyimme säilyttämään videoversiossa kameran oman ääniraidan. Pahoittelemme tavanomaista heikommasta äänenlaadusta."

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Star Wars-keskusteluun viitaten: Tiedostan jollain tavalla sen, mitä Arvekari sanoi Rian Johnsonin tuomasta suunnanmuutoksesta. Eniten jäi vaivaamaan se, että Kylon ja Luken välillä ei käyty minkäänlaista tiukkaa Vader-keskustelua, vaikka Kylo tunnustautuu tämän ykkösfaniksi ja Luke sattuu olemaan tämän poika, joka oli myös ainoana todistamassa kuinka Vader ennen kuolemaansa kääntyi takaisin valon puolelle.

Jotenkin aavistelin, että Abrams olisi vienyt tarinaa tähän suuntaan, mutta Johnsonin versiossa Kylo ilmeisesti hylkää idolinsa koska Snoke sanoi vähän ilkeästi ja Luken ja Kylon kohtaaminen menee tappeluksi, kun olisin toivonut enemmänkin sellaista henkistä mittelöä.

Myönnetään, että fiilikset Episodi 8:aa kohtaan ovat laskeneet jonkun verran siitä ensireaktiosta pääsääntöisesti siksi, että on tullut mieleen tällaisia juttuja, jotka siinä olisi voitu tehdä paremmin. Paljon tämänkin leffan hyvyydestä tai huonoudesta jää nyt vielä episodi 9:n harteille, jossa sitten nähdään millainen payoffi tällä kaikella lopussa on.

Siitä kyllä olen Kasmirin kanssa ihan samaa mieltä, että Rogue One nyt oli ihan täysi väliinputoajaleffa. Tunnetta ei synny vaan siitä, että otetaan hahmo ja pistetään se lihamyllystä läpi. Hahmot pitää pohjustaa ensin huolellisesti ja siinä Rogue Onessa epäonnistuttiin täysin. Ehkä siksi, että hahmokatras on siinä melkein yhtä laaja, kuin näissä päätrilogioissa, mutta tällä kertaa tarinalle on varattu aikaa kolmen leffan sijaan vain yksi.

Käyttäjän Yrmiö kuva
Yrmiö
Lainaus Agathon

Kertooko Kasmir lisää haippijengistä? Eiköhän tänkin kaverin olisi voinut antaa jäädä pois, kun tietää millainen kaveri ja millaisilla arvoilla on liikenteessä.

Miten tämä ''haippijengi'' liittyy videopelaamiseen muutenkaan?

Käyttäjän Paha_Arkkitehti kuva
Paha_Arkkitehti

"Haippirinkihän" oli kuin mikä tahansa muukin keskusteluryhmä, jossa yhden osallistujan rikollinen toiminta leimasi koko muun porukan. Kasmir oli tapauksessa uhrin roolissa ja päätyi siksi myöhemmin todistamaan oikeudessa.

Itse toivon kyseistä artistia jatkossakin vieraaksi podcastiin, sillä tyyppi on luonteeltaan todella symppis ja kykenee lisäksi puhumaan luontevasti peliharrastuksestaan. Rauhallinen olemus toimii myös hyvin yhteen vanhan jengin kanssa ja keskustelua on mukava seurata.

Käyttäjän Janne67 kuva
Janne67

Hyvää juttua, ilmeisen rento meininki porukalla ;)

Äänenlaatu tosiaan hämmensi, no nyt sekin sai selityksen.

Kyllä Kasmiria kuuntelee mielellään castissäkin, kiitokset taas hukatuista tunneista :D

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kasmirin musiikki on kyllä ihan sietämätöntä kamaa mutta miestä kuuntelee mieluusti näissä pelijutteluissa. :)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Nyt olisi stellaris tälle yhdelle alle 10€ ja +7 muuta paradoxin peliä :)

https://www.humblebundle.com/games/paradox-bundle-2018?partner=igb

Nostoja