Muistatko nämä? Hypistelyssä Nintendon Game & Watch -laitteet! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Muistatko nämä? Hypistelyssä Nintendon Game & Watch -laitteet!

7.11.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Muistatko nämä? Hypistelyssä Nintendon Game & Watch -laitteet!

Pelaaja-lehden marraskuun numerossa pureudutaan 130-vuotiaan Nintendon syntytarinaan. Siinä samalla sivutaan Game & Watch -laitteita, jotka Panu päätti ottaa testiin ihan videon kera!

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Hyllystä löytyy vanha "donki konki" :p, myös se mario..mutta molemmista patterit ainakin sököt, ja jos en väärin muista niin mariossa olisi ollut näyttö häikkää...täytyypä kollata ne jossakin vaiheessa esille varastosta.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kotipaikalta löytyy yksi tällainen. Pitääpä ensivisiitillä testata vieläkö toimii. Tähän hätään en muista edes mikä peli oli kyseessä.

Joskus ole tuollaista "DS" tuplanäyttöpeliäkin hypistellyt jossain, mutta ei nyt heti tule mieleen oliko kyse samasta pelistä. Joka tapauksessa hauska miten muotokieli on siitä kulkeutunut tänne moderneihin aikoihin asti.

Käyttäjän make72 kuva
make72

löytyy vitriinistä Donkey kong,Greenhouse,Donkeykong junior ja vähän harvinaisempi Nintendo boxing.Sit viellä on Mario`s bombs away panorama ja viellä Table top malleina Marios Cement factory,Donkey kong jr,Popey ja Snoopy.Oil Panic pitäis hommaa uudestaan.Ton ajan laitteet tehtiin kestää.

Nostoja