My first Twitch stream (Destiny Crucible) / Pelaaja HD / pelaaja.fi

My first Twitch stream (Destiny Crucible)

4.01.2015 // Kirjoittanut: Anonymous
1

Ensimmäinen Twitch-streamini, Destiny Cruciblea.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Katoin alkua. Ois kiinnostanu nähdä agilityn ja muiden ominaisuuksien määrä, mut vilahti liian nopeasti. Found Verdict ja Truth on ollu itelläki käytössä lukemattomissa Crusible -peleissä ja ne todella toimivat. Sen sijaan Vision of Confluencella ei saa mielestäni vihollisia niitattua tarpeeksi nopeasti. Pääosumat ei tee tarpeeksi damagea, mut onhan sillä hauska ja helppo pelata.

Pistoolit on Crusiblen pääosumissa ykkönen ja harmikseni en "osaa" niitä juurikaan käyttää. Nuoremmat ja moninpeleihin tottuneemmat pelaajat saavat niillä kyllä tuhoa aikaan. Itseni täytyy soveltaa tai sit käyttää Vex Mythoclastia tai viimeaikoina Suros Regimeä, aah.

Niin uskomattomalta kuin kuulostaakin niin tää on eka FPS -peli, jota olen aktiivisesti pelannut ihmisiä vastaan. Tottumattomuuttani olin alussa AINA viimeinen tai toiseksi viimeinen ja koko touhu tuntui toivottomalta. Ikäni yksinpelejä kolunneena en kertakaikkiaan ollut tottunut rytmiin, jota vaaditaan ihmisiä vastaan pelatessa. Ihme ja kyllä jatkuvan toiston ansiosta sain käännettyä vaakakupin toisinpäin. Harjoittelu kannattaa!

Nostoja