Pelaaja pelaa: Fiilistelyssä Gran Turismo -sarja / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaaja pelaa: Fiilistelyssä Gran Turismo -sarja

17.10.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6

Gran Turismo Sportin innoittamana kutsuimme Pelaajan autopelipuolella kunnostautuneen avustajan Aake Kinnusen pelailemaan ja muistelemaan vanhoja Gran Turismo -pelejä.

Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

GT Sport menee ostoon välittömästi, kun siitä löytyy tuo kuuluisa Trial Mountain ja Deep Forest Raceway.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En usko, että tulee koskaan tästä pelistä löytymään, kun radat pitää täyttää FIA:n viralliset turvaluokitukset.

Olisihan se mahtavaa saada tulevaisuudessa joku classic track pack, mutta en laskisi sen varaan.

Itsekin olen tässä pelaillut sarjan aikaisempia osia kertauksen merkeissä ennen Sportia. Tosin pelaan sarjan pelejä aika usein muutenkin, kun satun olemaan superfani.

Edit: Vastaa toiminto ei toimi mobiiliteemassa.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Voiko todella olla niin että jossain videopelissä ratojen pitää olla muka FIA -hyväksyttyjä? Tuo FIA on muutenkin yksi moottoriurheilun gestapo joka lähinnä mädättää kaiken mihin se koskee.

En edes ajattele peliä Gran Turismona, jollei siitä noita alkuperäisiä ratoja löydy. Ei tuo demokaan juuri vakuuttanut, edes ratilla. Jää suosiolla kauppaan vielä tässä vaiheessa, vaikka kaikki muut Turismot hyllystä löytyy.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En nyt sata varmaksi sano, mutta nöin olin jostain lukevinani. FIA:sta olen samaa mieltä ja myös itae pettynyt klassikkoratojen puuttumisen myötä, mutta itse ajokokemus oli sen verran rautainen, että en aio jättää väliin. Kuitenkin jos tekee mieli vetää rinki Deep Forestia niin hyllyssä on ainakin kuusi peliä missä niin voi tehdä. Tietenkin ihanne tilanteessa sen olisi voinut tehdä tässä uudessa pelissä.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Mobiilissa ei tosiaan tuo vastaa -toiminto taida pelata?

Itse tullut hakattua läpi GT3 ja GT6 kesän ja syksyn aikana. Muutama kisa olisi vielä molemmissa jäljellä. Pelaan ne varmaan alta pois ensin. Lähinnä tuo GT Moden puuttuminen nakertaa tuossa Sportissa. Ei kiinnosta kauheasti mitkään online romurallit. iRacing toimii mainiosti jos haluaa netissä pelata.

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Harmillisesti ykkösen video katkastiin just ko ois tullu ps1 parasta graafista tykitystä (näin ainakin muistaakseni)