Pelaaja pelaa: Metal Gear -läpipeluu / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaaja pelaa: Metal Gear -läpipeluu

25.01.2015 // Kirjoittanut: Toimitus
5

Toimituksen Ville Arvekari pelasi taannoin omana pikku vapaa-ajan projektinaan alkuperäisen Metal Gear -pelin läpipeluun videolle. Ajattelimme nostaa videosarjan esille myös Pelaajan lukijoille.

Kiinnostuitko? Ohessa koko läpipeluu automatisoituna soittolistana:

Kommentit

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Näitä katsomalla jaksoin aloittaa oman Metal Gear -sarjaan tutustumisen, joka kestikin ensimmäisen, toisen, MGS 1:n ja MGS 2:n alkuun asti kunnes pelikone otti sanoi sopimuksensa irti. Joskus vielä ehkä pääsen nuo loppuun asti pelaamaan. Läpipeluita en yleensä jaksa katsella etenkään loppuun saakka, mutta Arvekarin Metal Gear -peluut on kyllä olleet niin huikeita, että saatanpa joskus uudestaan katsoa. Sisältää paljon juttuja pelin ulkopuolelta ja yksityiskohtia jotka meikäläiseltä olisivat menneet ohi heittämällä.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Mukava juttu että Arvenkarin videot saatin tännekin näkyville!

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Maan parasta Youtube-pelaamista ja mallia kaikille että ruudun ei tarvitse olla täynnä hassuja meemejä, ADHD-tärinöitä eikä juttujen tarvitse olla mitään "loläksdeefail"-tason mukahassuttelua. Pelikuva ja tausta- sekä nippelitietoa tarpeeksi niin siinä on jo mallikkaan "letsplein" ainekset.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Huh, kiitän kaikesta positiivisesta palautteesta. Tämähän oli ensiyritykseni koko touhussa, joten parannettavaa toki yhä on (sönköttämisen vähentämisen lisäksi esim. julkaisutahdissa pysyminen).

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Katsoin ekan videon. Tässä muodossa jaksaa ehkä tutustuakin näihin aivan sarjan vanhimpiin peleihin. Tiedän, etten kuitenkaan saisi aikaiseksi pelata niitä itse. Jospa edes ne viimeisen 20v sisällä julkaistut saisi joskus itsekin tahkottua... :)