Pelaaja pelaa: Metal Gear Solid -läpipeluu / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaaja pelaa: Metal Gear Solid -läpipeluu

11.11.2017 // Kirjoittanut: Toimitus
5
Pelaaja pelaa: Metal Gear Solid -läpipeluu

Toimituksen Ville Arvekari sai valmiiksi vuosia tauolla olleen oman vapaa-ajan projektinsa, eli Metal Gear Solid -läpipeluun. Ajattelimme nostaa videosarjan esille myös Pelaajan lukijoille.

Kiinnostuitko? Ohessa koko läpipeluu automatisoituna soittolistana:

Kommentit

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

On kyllä aikansa yksi huikeimpia pelejä! :D

Käyttäjän Dirt McGirt kuva
Dirt McGirt

Vihdoinkin Ville. Olin jo melkein luopunut toivosta. Mahtavaa 👍🏼

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista peleistä. Ei voi muuta sanoa.

Käyttäjän jarpiz87 kuva
jarpiz87

Olipas nautinnollinen läpipeluu! Ja mukavaa tietoiskua joskus muksuna tuli tätä hakattua pleikkarilla mut jäi aikoinaan pelaamatta kun tuo englanti ei vielä silloin oikein sujunut. Todellahyvin aikaa kestänyt tämä kyseinen peli!!!

Käyttäjän Scion kuva
Scion

Ohhoh... nyt kyllä tuli kuin tilauksesta. En itse jaksa palata enää vanhojen Metal Gearien pariin, mutta tarina kuitenkin kiinnostaa. Sain nimittäin muiden onnekkaiden peeässä plussailijoiden kanssa vähän aikaa sitten ilmaisena Phantom Painin ja ostin nyt alennuksella myös Ground Zeroesin alle neljän euron. Kaverin luona kyllä muksuina pelattiin Metal Gear Solid läpi, mutta tuolloin en nähnyt läheskään kaikkia kohokohtia ja tarina jäi paitsi sen, niin myös kielitaitojen puutteen vuoksi aikalailla hämärän peittoon. Liekö pelijumalten johdatusta, että tämä läpipeluu sattui silmiini juuri näinä oikeina päivinä. Tämän katsominen tekee varmasti tulevasta Ground Zeroesin ja Phantom Painin peluusta paljon syvemmän kokemuksen. Suurkiitos tästä!

Nostoja