Pelaaja pelaa: Tällainen on Star Wars Battlefront II:n yksinpelikampanja / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaaja pelaa: Tällainen on Star Wars Battlefront II:n yksinpelikampanja

19.10.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Pelaaja pelaa: Tällainen on Star Wars Battlefront II:n yksinpelikampanja

Pelaajan uutistoimittaja ja avustaja Jukka Moilanen pelasi tulevan Star Wars Battlefront II -pelin odotettua yksinpelikampanjaa. Uusimmassa PelaajaHD-videossa mies esittelee ja kommentoi kokemaansa.

Star Wars Battlefront II julkaistaan 17. marraskuuta PlayStation 4:lle, Pc:lle ja Xbox Onelle.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Tämä kampanja on erityisen hyvä lisäys battlefrontiin,kun kerran mistään muualta ei näköjään tule star wars nälkään sopivaa evästä. Star wars legoilut voi laittaa asfaltin täytteeksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kun ne kerran myy pelit nykyään osissa, niin olisin halukas ostamaan vain tämän yksinpelikampanjan. Vaikka 15 eurolla day one. Miten olisi?

Vihdoinkin muokkaa ominaisuus mobiilissa!

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Voiko yksinpelikampanjassakin edetä vain avaamalla lottilaatikoita?

Snaketuksen ehdotus kelpaisi kyllä itsellenikin. Yksinpeli olisi ainoa syy ostaa kyseinen peli, mutta en siitä kyllä 60 rahaa maksa.

Käyttäjän Jukka Moilanen kuva
Jukka Moilanen

Ei tullut videolla mainittua, mutta yksinpelissäkin on tosiaan noita samoja Star Cardeja kuin moninpelissäkin. Niitä ei kuitenkaan ainakaan ennakkoversiossa tarvinnut kerätä laatikoista vaan käytössä oli tietyt kortit joita sai vaihdella.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Porukka itkee kun pelit myydään osissa, mutta kun peli myydään "kerrankin" kokonaisena ruikutetaan kun ei myydäkkään osissa. Mitäs jos odotatte vaan hinnan laskua jos ette ole valmiita täyttä hintaa pelistä maksamaan. Ei se niin vaikeaa ole.