Pelaaja tutustui Nintendon E3-messualueeseen / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaaja tutustui Nintendon E3-messualueeseen

8.06.2012 // Kirjoittanut: Anonymous
4

Pelaajan E3-kuvausryhmä Ville & Valtteri kävivät tutustumassa Nintendon E3 2012 tarjontaan. Wii U -konsolin tulevat pelit ihastuttivat ja saatiinpa mukaan suomalaistakin väriä Frozenbyten Mikael Haverin muodossa.

Musiikit: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

7:54-8:00 Noh Noh! Huippusettiä.. ja hyvä että ainakin Frozenbytellä ollaan sitä mieltä että Wii U:lle pelin tekeminen/kääntäminen on suhteellisen helppoa. Varmaan alussa tulee aika paljon portteja, mutta saapahan Nintendokin noita isoja nimikkeitä, jotka Wiille missattiin! Kuten Mass Effect 3 ja Batman Arkham City. Varmaan paljon muitakin "vanhoja" tulee, mutta hyvä että on sitten konsolille jotain pelattavaa niitä todellisia alkuperäispelejä odotellessa.. kuten METROID PRIME 4 ja Zelda HD.

Käyttäjän reqqu kuva
reqqu

Noi inventaariojutut ja minipelit on varmaan ihan jees, mutta en oikein ymmärrä miksi kukaan haluaisi ison television edessä tuijottaa pelikuvaa kuuden tuuman näytöltä (5:09).

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna
Lainaus käyttäjältä reqqu

miksi kukaan haluaisi ison television edessä tuijottaa pelikuvaa kuuden tuuman näytöltä (5:09).

Varma en ole, mutta näytti että tuo pieneltä näytöltä pelaava nainen oli jonkinlaisena backuppina ja se jäbä oli se joka varsinaisesti pelasi tuota peliä. Mutta hyvät setit oli Nintendolla.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Pikmin 3:sta olisi kuunnellut mielellään höpötystä, mutta laitatte sitten lehteen ison jutun!

Nostoja