Pelaajacast 228 nyt videona: Vieraana mm. BioWarella ja nyt Remedyllä vaikuttava pelitaiteilija Mikko Kinnunen! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaajacast 228 nyt videona: Vieraana mm. BioWarella ja nyt Remedyllä vaikuttava pelitaiteilija Mikko Kinnunen!

5.04.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Pelaajacast 228 feat. Mikko Kinnunen video
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:
 

Kevät koittaa castiläisille! Studioon saapuu vakioraadin höpinöitä piristämään pelitaiteilija Mikko Kinnunen, joka vaikuttaa nykyään art directorina Remedyllä. Mies on aiemmin työskennellyt mm. BioWarella, joten luvassa on juttua niin pelitaiteen tekemisestä kuin työskentelystä BioWarella Mass Effect -sarjan parissa. Studiossa muuten vaan mukana Miika Huttunen, Panu Saarenoja ja Janne Pyykkönen.

0:04:05 Huhtikuun Pelaaja nro 199 ulkona!
0:07:20 Vierasosio: Mikko Kinnunen on pitkän linjan pelitaitelija, joka on työskennellyt aiemmin muun muassa konseptitaiteilijana BioWarella Mass Effect 2:n ja 3:n parissa. Puhumme miehen kanssa pelitaiteilijan työstä kotimaassa ja ulkomailla sekä tietenkin Biowaresta, Mass Effectistä ja paljon muusta. Mikko myös vastailee kuuntelijoiden hänelle lähettämiin kysymyksiin.
2:29:10 Kysy Pelaajalta: Kuulijat kysyvät mitä vaan, me vastaamme mitä sattuu!

Kommentit

Käyttäjän LARDE kuva
LARDE

Todella mielenkiintoinen cast. Harvemmin kuulee noin tarkasti siitä kuinka peligrafiikka syntyy. Mikko Kinnusen juttuja olisi kuunellut enemmänkin.

Huttunen sanoit, että ilmeisesti cast 227 oli tylsä kun puhuitte peleistä myös tämä oli mielenkiintoinen. Uusista peleistä ja ylipäätään peleistä on mukava kuulla. Sellainen olisi kiva lisä castiin, että käytäisiin "lyhyesti" edes castin alussa kaikilta mitä ne ovat pelanneet ja kertoisivat mitä mieltä on.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus LARDE

Sellainen olisi kiva lisä castiin, että käytäisiin "lyhyesti" edes castin alussa kaikilta mitä ne ovat pelanneet ja kertoisivat mitä mieltä on.

+ 1