Pelaajacast 240 nyt videona – studiossa Pelaaja-lehden uusi, väistyvä ja vanha päätoimittaja / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaajacast 240 nyt videona – studiossa Pelaaja-lehden uusi, väistyvä ja vanha päätoimittaja

8.11.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Pelaajacast 240 nyt videona – studiossa Pelaaja-lehden uusi, väistyvä ja vanha päätoimittaja
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

 

Muutoksen kuumat tuulet puhaltavat Pelaajan toimituksessa, sillä päätoimittaja on vaihtunut! Huttusen tilalle uudeksi päätoimittajaksi nousee Johanna Puustinen. Sen kunniaksi menneitä ja nykyisiä muistelemassa ja maistelemassa Miikan ja Johannan lisäksi koko päätoimittajakööri alkuperäistä myöden, eli studiossa myös Thomas Puha ja Pelaaja.fi:n päätoimittaja Ville Arvekari.

Osa 1: 
 
0:11:25 Muutoksen tuulet eli neljä päätoimittajaa: studiossa Pelaajan uusi päätoimittaja Johanna, väistynyt päätoimittaja Huttunen, alkuperäinen päätoimittaja Thomas Puha ja Pelaaja.fi:n päätoimittaja Ville.
0:25:35 Marraskuun Pelaaja, Death Stranding ja Postin ylläripylläri
0:44:10 Pelaaja ja The Game Awards 2019 -tuomarointi
 
Osa 2:
 
0:46:45 Kysy Pelaajalta. Kuulijat kysyvät mitä vaan, me vastaamme mitä sattuu! Osio omistettu pitkälti kysymyksille päätoimittajan vaihtumisesta ja menneiden muistelusta Thomaksen kera.

Kommentit

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Nyt jännitetään miten kaikki uudet ideat ja suuntaukset tulevat näkymään Pelaajassa päätoimarin vaihdon jälkeen. Pelaaja on kuitenkin edelleen se ainoa pelilehti, joka on kyennyt nykypäivänä tarjoamaan hyvää ja laadukasta luettavaa kiitos erinomaisen toimituksen. Tästä on hyvää jatkaa :)

Nostoja