Pelaajacastin 230. jakso nyt videona – vieraana Gameristakin tutuksi tullut Tontsa! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaajacastin 230. jakso nyt videona – vieraana Gameristakin tutuksi tullut Tontsa!

10.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Tontsa!
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Kautta Raptorin! Keravan oraakkeli eli uuden MoonTV:n legendaarisen Gamer-ohjelman juontajanakin tunnettu Tuomas ’Tontsa’ Tonteri saapuu muistiinpanoineen studioon. Kulttimaineessa oleva mies kertoo mm. Gamer-ajoistaan, KonsoliFIN-yhteisöstä ja sen historiasta sekä keravalaisen perheenisän arjesta. Vakiokaartista paikalla Miika Huttunen, Panu Saarenoja sekä Ville Arvekari. Mutta missä on Pyykkönen

0:05:15 Vieraana Tontsa! Kuka, mitä, häh?
0:19:20 Pelattua (muuta kuin Destiny 2)
0:26:20 Sonic-elokuvan traileri, miltä maistuu?`
0:31:05 Pelaajan 200. juhlanumero nyt ulkona!
0:40:25 Mikä ja miksi on Pelaaja Extra?
0:46:25 Te kysytte, Tontsta vastaa!
2:20:45 Kysy Pelaajalta: Kuulijat kysyvät mitä vaan, me vastaamme mitä sattuu! Mukana edelleen myös Tontsa.

 

Kommentit

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Pelaajavanhemmat ja lapsityövoima. :P Jannella oli lapset kalastamassa wowissa ja nyt Tontsalla tropheja metsästämässä.

Mää en oikein ymmärrä, miksi Sonicista ylipäänsä leffaa tehdään. Eikö se oo jo aika männävuosien juttu? Trailerin lopussa Carrey isoilla viiksillä ja googeleilla oli kyl jopa hieman enemmän Robotnikin näköinen, mutta se nähdään varmaan ihan lopussa ja jatko.osaa ei koskaan tule. Mulle tuli aito myötähäpeä ja creepy fiilis treileristä. Tollaset leffat pitäis tehdä niinkuin Roger Rabbit ja Space Jam, eikä tosi creepyllä cgillä luoda "realistista" hahmotelmaa. *brrrr* (aatelkaa "realistinen" Tails! >_< )

Mulla alkaa tökkimään, jos lehden kustannuksella tehtäisiin erikseen maksullisia artikkeleita. Pelaajashopin mukit on surkeen pieniä (kuten suurin osa kaikista, mulle 3dl on minimi). Pelaajatuoppi olis aika kova.

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Mahtia kuulla Tontsaa äänessä taas! Olet varmasti katsojille toivottu ja tervetullut vieras castiin vaikka uudestaankin.

Välillä pohdit ääneen sitä, että olisit tylsyyden perikuva "normaalina" perheenisänä, mutta se on ehkä juuri se miksi teikäläisestä pidetään. Käsittelet pelejä maanläheisellä otteella, johon voi samaistua kuka tahansa, etkä vaikuta liikaa joltain jäykältä ammattilaiselta, muistiinpanoista, tekniikkavarteista yms huolimatta.

Tämä ei mitenkään tarkoita sitä, että muut castin juontajat sitten olisivat "epänormaaleja" tai hankalasti samaistuttavia, päinvastoin. Mutta Tonteri teki Gamerissa Jarkon kanssa niin hyvää työtä pitkän aikaa, että sen vaikutukset kantavat vielä tähänkin päivään asti.

Vaikka löysin Gamerin aika myöhään, (Tontsan ja Jarkon taipaleen loppumisen ollen jo melkein nurkan takana) niin pidin jaksoista silti niin paljon, että otin urakaksi katsella wanhojakin jaksoja, jopa peleistä, jotka eivät itseäni voisi vähempää kiinnostaa. Joskus jopa tein ostopäätöksiäkin peleistä Gamerin perusteella.

Kiitokset hyvästä Castista, toivottovasti palaute tavoittaa Tontsankin.

Käyttäjän TT-2k kuva
TT-2k

Kiitos modernin teknologian, sain vuosia horroksissa olleen Pelaaja-tunnuksenikin hyrähtämään henkiin, ja sen myötä pääsin vastaamaan.

@mur72: Nooh, ehkä saimme sen kuulostamaan pahemmalta kuin mitä se oikeasti onkaan. :D Kyllä niitä Trophyja tärkeämpää silti on, että muksut nauttivat ja saavat iloa pelaamisesta.

@kukkomestari: Mitä lämpimimmät kiitokseni, ja ennen kaikkea hienoa, jos Gamerin kautta on löytynyt pelejä, joihin ei muuten olisi tutustunut.

Lähestyin ajatusta tylsyydestä siltä kantilta, että mitä Gameria taikka KonsoliFINiä tuntematon mahtaisi ajatella stereotyyppisestä hahmosta, joka on keravalainen perheenisä ja insinööri. Ja samalla siinä tulee hieman tehtyä sitä kuuluisaa expectation managementiakin: Jos kuulija ei tunne meikkua entuudestaan, se voi jakson lopulta päätyttyä todeta, että a) "Joo, oli kyllä just niin tylsä kuin mainostikin." tai b) "Hei, eihän tää ollutkaan niin urpo tyyppi kuin aluksi vaikutti." :D