PelaajaHD pelaa: The Talos Principle / Pelaaja HD / pelaaja.fi

PelaajaHD pelaa: The Talos Principle

20.01.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16

PelaajaHD:n uusi aika koittaa, kun luvassa on entistä enemmän pelivideota kommentoinnilla. Palautetta ja toiveita saa antaa erityisesti nyt. Testipelinä The Talos Principle (Croteam / Devolver Digital) ja äänessä Janne Pyykkönen.

Testikone: Jimm's Proteus (www.jimms.fi)
Intel Core i5-4690K @ 3.50GHZ (4 core)
Emo ASUS Z97-AR
ASUS Strix GTX 970 (4 Gt GDDR 5, GPU kellotettu 1113.8 MHz)
8 Gt DDR3
240 Gt Kingston SSD-levy
Win 8.1
Näppäimistö: Logitech G710+, hiiri Logitech G502
Näyttö: ViewSonic VG2401mh
Kuulokkeet: Logitech G430

Nauhoitettu: Action!, ruudunpäivitys lukittu nauhoitettaessa 30fps.

Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Kuten Pyykkönen videolla toteaa, nyt on aika lähettää palautetta ja toiveita PelaajaHD-videosisällön suhteen. Pistäkäähän siis mietteitä tulemaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aiemminkin tämä on kyllä ihan semisti kiinnostanut mutta nyt piti ihan pistää listalle ylös että muistaa joskus tämän pariin eksyä.

Videotoivomuksien suhteen: Tiivis setti on itselle aina se mukavin ja yleensä yli 20 minuuttiset setit menee pätkittäin katsomiseksi muutenkin, joten juurikin jotain ~15 minuutin paikkeilla olevaa maksimissaan. Mielenkiintoisesti leikatulle ja/tai pelatulle ja/tai esitellylle videolle riittää helposti viisikin minuuttia. Toki paljon on kiinni pelistä ja mitä siitä ollaan esittelemässä. Tiivistäisin toiveeni siis näin: 5-15 minuutin pituus. Videon aiheissa luotan tekijöihin, sillä tuskin kukaan teistä siellä mitään täysin turhanpäiväistä nauhoittelee.

Käyttäjän teemu96 kuva
teemu96

anticamber olis hyvä nähä siinä on haastetta mitä oon sitä pelaillut.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Nämä Pyykkösen fiilistelyvideot on kyllä hyviä, vaihtelun vuoksi ehdottaisin saman sohvan moninpelejä, taannoisen Bushido Bladen hengessä. Siinä oliisi tyylin puolesta kaksi ääripäätä edustettuna.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Androideja, taivaalta huuteleva jumala ja antiikin kreikan filsofiaa. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! :)

Mitä haluasin nähdä tulevaisuudessa pelaajahd kanavalta? Hmm. Pyykkösen fiilistely videoita katsoisin mielelläni lisää. Voi olla ihan lyhitä pätkiä eri peleistä, tai sitten ihan läpipeluu videoita. Moninpeli videoita katsoisin myös mielelläni. Samalla sohvalla tai netissä, minulle käy miten vain. Olen myös katsonnut Arvenkarin Metal Gear läpipeluu videoita, ja niissä viehättää minua se, että hän tietää sarjasta niin paljon. On mielenkiintoista kuunnella kaikenlaista tietoa, mitä Arvenkari sarjasta kertoo videon aikana. Jos joltakulta muulta löytyy samanlainen tietotaidon taso jostain pitämästään sarjasta, niin mielelläni katsoisin sellaisia läpipeluu videoita.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Tahtoisin nähdä Pyykkösen pelaavan jotain toimintapeliä ihan vain sen takia, että tietäisin senkin tapahtuvan.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Giant Bombin quick look tyyppinen, missä toinen pelaa ja toinen vähän kyselee, saattais toimia. Videoiden pituushan noilla on yleensä 20-40 minuuttia, siinä ajassa ehtii jo vähän perehtyäkkin peliin.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu
Lainaus käyttäjältä akitus

Giant Bombin quick look tyyppinen, missä toinen pelaa ja toinen vähän kyselee, saattais toimia. Videoiden pituushan noilla on yleensä 20-40 minuuttia, siinä ajassa ehtii jo vähän perehtyäkkin peliin.

¨

Juu toi on minunkin mielestä hyvin toimiva formaatti.

Käyttäjän Janne Pyykkönen kuva
Janne Pyykkönen

Kiitos tähänastisista kommenteista. Keräilemme näitä talteen ja käymme sitten keskustelua siitä, mitä tehdään, joten antaa tulla lisää vaan.

Käyttäjän Riimani kuva
Riimani

Luulin ensin, että tää peli sijoittuu Elder Scrollsien maailmaan koska Talos.. Mutta vaikuttaa jokatapauksessa mielenkiintoiselta!!

Videoissa voisi nimenomaan käsitellä pienemmän profiilin pelejä, jotka saattavat mennä osalta ihmisistä muuten ohi.