PelaajaHD pelaa: Titanfall-pelikuvaa ja -kommenttiraita! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

PelaajaHD pelaa: Titanfall-pelikuvaa ja -kommenttiraita!

13.02.2014 // Kirjoittanut: Anonymous
19

Pelaajan päätoimittaja Miika Huttunen pääsi testaamaan Respawnin Titanfall-rymistelyä.

Kuvaa Attrition-, Hard Point Domination- ja Last Titan Standing -pelimuodoista kommenttiraidan kera.

Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Jaahas onkos tämä nyt sitten sellainen AIKUISTEMPELI?

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Mielettömän hyvä video. Lisää tätä!

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Hyvältä vaikuttaa kaikin puolin.
Tulee mieleen vain yksi miinus, sama kuin Quantum Breakissa; Xbone exclusive (ai niin ja pc)

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

näyttipä tylsältä..

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Oli kyllä aika laimee ainakin katsoa. Olisivatpa ihan suosiolla pistäneet sitä ihmispelaaja määrää isommaksi niin ei olisi niin tyhjän oloinen ja kuolleita hetkiä ei syntyisi niin paljon. Kuten jo aikaisemmin totesin, niin botit osottautuivat täysin turhiksi liha muureiksi ja pelaajien egon pönkittäjiksi. Ja vielä ilmeisesti tekoäly välillä jumittaa kokonaan ja hahmot ovat paikoillaa/pyöriivät rinkiä (joitakin videoita tapauksista ollut, toivottavasti ovat jo korjanneet). Mutta toivottavasti pääsee nyt sitten betaan, niin saa itse näppi tuntuman millainen on. Mutta videoiden perusteella on lähtenyt hankinta listalta pois.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä äxäbox

näyttipä tylsältä..

Huonolta näytti. Äkäboksi alas nyt kun on vauhtiaki saatu jo pidemmän aikaa(Ei nuo uuden boxin myyntiluvut mitään takaa.) Nauratti tuo video kun Huttunen sanoi moninpelistä, että laajempaa ei oo tehty jotta koneen tehot riittäis. Buahahaaa.

Käyttäjän Baron kuva
Baron

Ei millään pahalla, mutta miksi hehkutetaan ja hypetetään peliä alustalla jonka julkaisemisesta tässä maailmankolkassa ei ole mitään muuta käryä kuin "alkuvuodesta"? Pahinta mahdollista kuluttajien silmään kusemista.
XBoxOne sitä ja XBoxOne tätä ja laitetta ei saada edes myyntiin.

Puhuisitte edes XBox360 versiosta ettekä hehkuttaisi XBoxOnen systemsellerinä kun ei ole edes systeemiä mille myydä ko. peliä. Fanittamisella rajansa, voisiko joku pistää pari tiukkaa kysymystä MS:n suuntaan eikä vastaukseksi kelpaa peruspyöreä pr-bullshit.

Käyttäjän Pate kuva
Pate

En osaa kuvailla miten paljon tahdon tämän pelin nyt...

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Baron

Enpä tiedä mitä meinaat hehkuttamisella, fanittamisella ja silmiin kusemisella, mutta julkaistaan peli ajan kanssa täälläkin Xbox Onelle ja onpa tuo versio muutenkin lähellä pc-versiota, joka tänne kyllä tulee ajallaan. Monet itse asiassa myös jo omistavat Xbox Onen Suomessakin.

Huomioida kannattaa myös, että Xbox One -versio on juuri se, jota hiljattain maailman medialle laajasti esiteltiin ja josta peräti ihan omaa pelikuvaa annettiin ylipäätänsä edes ottaa. 360-versio on pidetty tiukasti varjoissa - ei välttämättä siksi että se olisi huono mutta ainakin siksi, että totta kai sitä ainakin teoriassa parempaa versiota halutaan pelifirmojen osalta nostella vahvemmin esiin.

Tätä videota ja sitä koskevaa muuta dataa ei ole saatu käsiin siis vain sormia napsauttamalla.

Käyttäjän Huhtikuu kuva
Huhtikuu

Kieltämätttä aikas hyvän näkönen. Menee ostoon

Nostoja