PelaajaHD: The Order 1886 -pelikuvaa ja -kommenttiraita! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

PelaajaHD: The Order 1886 -pelikuvaa ja -kommenttiraita!

18.02.2014 // Kirjoittanut: Anonymous
17

Pelikuvaa PS4:n seuraavasta suurpelistä The Order: 1886 Pelaajan toimituksen kommenttiraidan

kera! Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Ceedu kuva
Ceedu

Voi morjes. En yleinsä kauheemmin julkisesti hypettele mutta tästä ei kyllä hyvää heikompaa taida enää edes saada? Aikakausi, juoni, tekninen puoli sekä gameplay on kaikki tämän perusteella erittäin lupaavia!
Luulen että jos ja kun tää saa tv-mainos aikaa niin lähtee kasuaalien koteihin ps4-konsolia näitten visuaalien takia aika urakalla :)

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Vielä pyöreän pöydän ritarit! Tässähän pyritään ottamaan kaikki irti Brittien eri mytologioista ja historiallisista vaiheista. Mahtaa muuten olla myös ensimmäinen kerta itselle, kun näen pelattavalla hahmolla noin muhkeat pulisongit. :D

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Ceedu

Luulen että jos ja kun tää saa tv-mainos aikaa niin lähtee kasuaalien koteihin ps4-konsolia näitten visuaalien takia aika urakalla

Ei kuule casuaali-yleisöä liikuta pätkääkään pelien graafinen ulosanti, jaksavat vain innostua kuin korkeintaan jokavuotisesta änäristä ja CoDista.

Mutta ei tuosta oikein saanut vielä selkeää kuvaa gameplaysta kun suurin osa tuntui olevan cutscenea....toivottavasti ei tosiaan ole jälleen yksi sellainen "Heavy Rain/Beyond Two Souls" henkinen interaktiivinen elokuva missä itse pelaaminen on jätetty minimiin, vähän sellainen tunne jäi tästä videosta....mutta visuaallisesti tosiaan näyttävimmän näköinen next-gen peli tähän mennessä yhdessä The Divisionin kanssa.

Käyttäjän xboxpatriot kuva
xboxpatriot

Hyvältä näyttää mutta pyörii vaan 30fps! Jos ois onen peli niin seurais kauhea paska myrsky! 30fps pelikelvoton:-D

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

Näyttää kyllä hyvältä hype nousi kattoon kyllä nytten!

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Kyllähän toi näytti todella mehevältä, mutta odotukset silti erittäin maltilliset.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Näyttää todella hyvältä! Huh huh!

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Täytyy myöntää että visuaalisesti näytti kyllä todella hienolta. Noi kadut ja valaistus, tää video oli ensimmäinen mitä oon nähnyt missä oikeesti näkyy selkeesti eroa noissa visuaaleissa verrattuna vanhaan sukupolveen. Kunhan studiot alkaa tosissaan tekee uusia pelejä uuden sukupolven spekseillä niin vuonna 2016 saattaa olla jo aika näyttävän näköistä meininikiä. Itse pelistä ei kyllä tuosta saanut mitään kuvaa, toivottovasti pelaaminen on muutakin kuin pelkkää ampumista ja välivideoiden kattelua putkessa.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Viime vuoden E3 messujen kiinnostavin peli. Näyttää kivalta, mutta en kyllä konsolia tämän pelin takia pelkästään osta. Lisää vaan pelejä tulemaan Ps4:lle.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Huh huh, aika näyttävää settiä. Toivottavasti pelattavuus ei sitten ole pelkkää reaktionäpyttelyä.
Onko tässä täydellisen pelin ainekset?

Nostoja