Pelaajan haastattelussa Uncharted-tähti Nolan North / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Pelaajan haastattelussa Uncharted-tähti Nolan North

25.09.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
8
Pelaajan haastattelussa Uncharted-tähti Nolan North

(Eikö ylläoleva video näy? Katso se suoraan Youtubesta!)

Arvekari matkasi Norjaan asti testaamaan PS4:lle tulevaa Uncharted: The Nathan Drake Collectionia ja jututtamaan ääninäyttelijä Nolan Northia, joka muisteli lämmöllä Nathan Draken roolissa vietettyjä hetkiä.

Kuvaus: Jukka O. Kauppinen
Editointi: Ville Arvekari
Intromusiikki: Aksim

Kommentit

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Mukava haastattelu, ylimääräinen pelleily ja se ikivanha "tee Draken ääni" oli jätetty pois. Näitä lisää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä haastis kyllä ja tosiaan ei mitään turhia pelleilyjä. Tosin eipä nekään minua haittaa mutta silloin olisi hyvä olla sitä asiaakin ehkä enemmän jos lähdetään kikkailemaan.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hyvä ääninäyttelijä ja mukavan oloinen tyyppi. Huvittavasti kaksi tämän hetken kirkkainta pelien ääninäyttelijää tulee olemaan samassa pelissä Uncharted nelosessa eli hän ja Troy Baker Draken veljeksinä. :)

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Antakaahan palautetta, haluaisitteko nähdä tämänkaltaista videomateriaalia jatkossakin. Näettekö esim. suomenkielisten tekstitysten puutteen ongelmallisena?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Ihmeessä lisää. Kyllä tuo North on huippu tyyppi.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Sen verran hyvää tavaraa, että kyllä näitä kelpaa enemmänkin katsella! Suomenkielisen tekstityksen puute ei nyt sentään ongelmaksi muodostu, mutta toki se kelpaa, jos sen voi resurssien puitteissa voi tehdä.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Näitä lisää!

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Eipä tarvinnut hirveästi vaivaa nähdä että sai miehen puhumaan ;) Mukavan oloinen tyyppi kyllä kaikin puolin ja hyvä haastis.

EDIT: Arvekarille palautetta. Kyllähän sitä mielellään katsoo tällaisia haastatteluja, varsinkin jos saa vähän aktiivisemmin Pelaajan porukkaa osallistumaan kohdehenkilön monologiin ;) Northinkin juttuja oli ihan kiva kuunnella, mutta ehkä kahdeksan minuutin videoon olisi voinut useammankin kysymyksen mahduttaa. Tai no, älkää sentään väkisin vastauksia keskeytelkö. Tekstien puuttuminen ei täälläkään ole minkäänlainen ongelma.