PlayStation 2 -nostalgiaa PS2-pelikokoelmien äärellä / Pelaaja HD / pelaaja.fi

PlayStation 2 -nostalgiaa PS2-pelikokoelmien äärellä

5.07.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
4
PlayStation 2 -nostalgiaa PS2-pelikokoelmien äärellä

Mikäli näin kesällä ei ole parempaakaan tekemistä niin liitypä vaikka Pelaaja.fin voimaduo Panu Saarenojan ja Ville Arvekarin seuraan. Kaksikko päätti lämpimikseen käydä läpi PlayStation 2 -aikakauden pelejään, mistä sitten irtosikin enemmän tai vähemmän kiinnostavaa muistelua ja jutunjuurta yli kahden tunnin verran.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Hyvä video paljon muistoja tuli parista peleistä mieleen,Pari klassikko pelejä löytyy videolta Max Payne Gta 3 niitä tuli aikoinaan pc pelattua 20 vuotta sitten gta san andreas oli huippu peli myöskin aikoinaan.Black oli huippu peli 15 vuotta sitten yks parhaita räiskintäpelejä 2000 luvulta.No joo tuli nuita mgs pelejä pelattua lapsena myöskin 1-2 on parhaat mgs pelit.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Oijoi! Tämä jakso tuli kuin tilauksesta. Juuri tänä vuonna aloin keräämään vanhoja PS1 ja PS2 pelejä. Olihan siellä samoja helmiä mitä tullut myös itse hankkineeksi. :)

Käyttäjän rap kuva
rap

Fyysisten pelien keräily on kyllä hieno harrastus. Itsellä on hyllyssä ps2 pelejä 102kpl, ps3 pelejä 100kpl, ps4 pelejä 122kpl, ps5 pelejä 11kpl.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Kyseisestä konsolisukupolvesta löytyy useita aliarvostettuja tai melko tuntemattomaksi jääneitä pelejä jotka ovat vasta viimevuosina alkaneet saamaan huomiota.
Valitettavasti gamecube puuttuu.

Nostoja