Score 03: Xbox One, Forza 5, Titanfall, Ryse ja Heikki Paasonen / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Score 03: Xbox One, Forza 5, Titanfall, Ryse ja Heikki Paasonen

30.12.2013 // Kirjoittanut: Anonymous
5

Kotimaisen peliohjelma Scoren kolmannen tuotantokauden jaksot nähdään myös PelaajaHD-kanavan kautta.

Kauden kolmannessa jaksossa Microsoftin Jussi Luoto kertoo Xbox Onesta. Kölnin pelimessuilla tavataan muun muassa Titanfall- ja Ryse-kehittäjiä sekä Forza-sarjan nokkamies Dan Greenwalt. Studiovieraaksi saapuu Idols-juontaja Heikki Paasonen.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Huh huh... Tämähän saa ne ammoiset Tiltit ja kumppanit vaikuttamaan oikealta a-luokan pelijournalismilta. Paitsi, että show on kotikutoisen oloinen aina tuosta zombin energisyydellä ja innolla vetävästä juontajasta lähtien, myös nämä "jutut" koostuvat lähinnä eri firmojen pr-osastojen puhuvista päistä kehumassa tuotteitaan maasta taivaaseen, mainosmateriaalin pyöriessä välillä ruudulla. Ei mitään kritiikkiä, ei vaikeita kysymyksiä, ei edes pienintäkään taustatiedon murua käsiteltävistä peleistä tai tapahtumista, joidenkin säälittävien parin lauseen välispiikkien lisäksi. "Oltiin toolla geimskomissa käymäs...mennään kattoo mitä löydettiin.."

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Paasosen haastis oli hyvä :D

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus käyttäjältä Haerski

Asiaa

Juurikin näin! Ehkä eniten paistaa tuo zombimainen energisyys...kinostuksen taso 0.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Haerski ohjelman tiivistikin aika hyvin.... haastattelut pelkkää pr-hehkutusta, ei mennä pintaa syvemmälle ja totaallisen turhat välispiikit. Oikeastaan ohjelman ainoa kiinnostava anti on nähdä tietävätkö "julkkis"-vieraat yhtään mitään peleistä.

Toista se oli Game Overin (vaikka ohjelmassa olikin täysin yhdentekeviä vieraita ja tekniikka petti vähän väliä ja muutenkin näin myöhemmin katsottuna oli välillä melko amatöörimäistä örvellystä, mutta kuitenkin se ensimmäinen pelejä laajemmin käsittelevä ohjelma Suomessa) ja Tiltin alkuaikoina, silloin ainakin osattiin antaa kritiikkiä ja ohjelmia jaksoi seurata kun oli hyvät juontajat (Vito ja Pelkosen Jaana), eivätkä mainosmateriaalit ja ohjelman sponsorit pyörineet jatkuvasti ruudulla

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Tälläiset viikottaiset peliohjelmat ovat ylipäätänsä aika turhia. Youtuben aikoina porukka saa haluamansa tiedot heti ja jos ne kerrotaan viikon päästä, ei ketään kiinnosta. Tiltin alkuaikoina ei ollut muutakaan. Myös sekin oli aika modernia, että arvostelut pystyi aika alusta asti katsomaan myös internetistä.

Jos nykyään tekisi peliohjelmaa, pitäisi se olla jokapäiväistä - vähintään.

Nostoja