Score 05: Mad Max, Call of Duty -sotilasasiantuntija ja Miika Huttunen / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Score 05: Mad Max, Call of Duty -sotilasasiantuntija ja Miika Huttunen

13.01.2014 // Kirjoittanut: Anonymous
7

Kotimaisen peliohjelma Scoren kolmannen tuotantokauden jaksot nähdään myös PelaajaHD-kanavan kautta.

Kauden viidennessä jaksossa jututetaan muun muassa Call of Duty -sarjan sotilaallista neuvonantajaa ja tulevan Mad Max -pelin kehittäjiä. Studiovieraana muun muassa Pelaaja-lehden päätoimittaja Miika Huttunen.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

OIkeasti alkaa jo pikkuhiljaa suoraansanottuna vi***taan tuo Huttusen ainainen "mariseminen" vanhuudesta! Nyt Miika, sinä et ole vanha edes verrattuna pelaajien keski-ikään, mikä muistaakseni on jotain 34 vuotta. Vaikka tuntisit itsesi vanhaksi, anna itsesi vanheta arvokkaasti, äläkä marise aina kuin joku pikku lapsi. Älä ymmärrä väärin, pidän kaikesta materiaalista mitä sinun päästäsi tulee ulos mm. teksteissä jne, mutta sinä et ole vanha! MIkä sinä olet sitten 70v? MegasuperhyberWanha?

Tämä ei myöskään siirrä oikeuksia Pyykköselle tituuleeraamaan itseään vanhaksi.

Kiitos ja anteeksi.

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

Eikait ne ihan tosissaan tuosta vanhuudestaa höpise.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Mitä Saneus sanoi ja katsos kun meillä vanhuksilla on tapana marista koko ajan ;)

Mutta kiitokset palautteesta, pidetään mielessä!

Käyttäjän mur72 kuva
mur72
Lainaus käyttäjältä Lordo

vanhuudesta.

On se ihan oikeesti vanha. Tähtien Sodan keisari.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Miika, et kai sä nyt ite oo ryhtynyt siksi kuuluisaksi "lokiksi ovenvälissä". Muista kuiva Olli ja virkistäydy, ettei sinustakin tule rusinaa. :D

ps. se kääkkä täyttää taas vuosiaan kohta, ne pitää kertoa kolmella, että saa oikean iän. xD

Käyttäjän Lasse Ergolas kuva
Lasse Ergolas

Huttunen on itseasiassa niiiin vanha, ettei hänelle makseta ollenkaan palkkaa. Eläkerahoilla porskuttaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

RrrraaaahhhH!!! Onko yksikään tämän ohjelman tuottajista edes minkään sortin pelaaja? Katsoin ensin Miikan haastattelun ja juontajapälli kyselee miten peliala on muuttunut tämän pelaajauran aikana? Siis... Ihan oikeastiko Huttusen pitäisi nyt tiivistää kymmeniä vuosia pelihistoriaa siihen kymmeneen sekuntiin, jonka ohjelma noin keskimäärin antaa vastausaikaa vierailleen?

Sitten vähän ajan päästä tyyppi päästää suustaan tällaisen viisauden, jonka jälkeen oli pakko lopettaa katsominen: "2014 markkinoille saapuu uudenlainen musiikkipeli, Rocksmith" Onnittelut, kannattaisi soittaa Guinessin ennätystenkirjaan, koska tuon täytyy olla jonkin sortin ennätys siinä kuinka monta asiavirhettä saakaan sisällytettyä yhteen lyhyeen lauseeseen. Lasketaanpa:
1. Haastattelussa ei puhuta Rocksmithistä, vaan Rocksmith 2014:stä. Niin, no eihän NHL 2014:kaan eroa mitenkään esimerkiksi NHL '97:stä.
2. Rocksmith 2014 ei ole "uudenlainen" musiikkipeli, vaan sillä on edeltäjä Rocksmith. Mikäli Niki kuitenkin puhui nimenomaan tuosta alkuperäisestä Rockmithistä, niin sittenhän tuo pätkä oli aivan oikein, mutta kun...
3. Rocksmith saapui markkinoille jo 2011 ja Rocksmith 2014:kin tuli jo 2013. Jos Niki olisi edes viitsinyt katsoa etukäteen haastattelun, jota spiikkasi, tämä fakta olisi kyllä tullut sielläkin esille, mutta ilmeisesti se ei kuulu toimenkuvaan. Taustatyökö osa journalismia?! Älä nyt naurata!
4. Jonkin ihmeen kaupalla tuohon on kuitenkin yksi faktatietokin päässyt livahtamaan, koska aivan oikein: Rocksmith 2014 on musiikkipeli! Ensi jaksoon kannattaakin vähän petrata, että tällaiset hairahdukset saadaan siivottua pois. Ensi kerralla Nikin voisikin laittaa spiikkaamaan jutut ilman mitään tietoa siitä mitä edes pitäisi spiikata, niin saadaan tuo laatutaso säilymään tasaisena.

Nostoja