Seikkailulla Starfieldin valtavassa maailmassa – Pyykkösen Starfield-katsaussarja jatkuu! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Seikkailulla Starfieldin valtavassa maailmassa – Pyykkösen Starfield-katsaussarja jatkuu!

3.09.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Bethesdan juuri ilmestynyt Starfield antaa pelaajan seikkailla ympäri galaksia ja vierailla monenlaisilla planeetoilla sekä avaruusasemilla.

Pelaajan Starfield-videoiden sarjan toisessa osassa piipahdetaan pelimaailman tärkeimmissä kaupungeissa ja ihaillaan niiden arkkitehtuuria. Sitten lennetään tuntemattomalle planeetalle tutustumaan luontoon. Lopuksi katsellaan, miten Starfieldin itse rakennettavat tukikohdat oikein toimivat.

Video ei sisällä juonipaljastuksia, mutta siinä nähdään pikaisesti muutamia tärkeitä paikkoja.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Olisi kiintoisaa tietää mitä mieltä Pyykkönen on Ilta-Sanomien Tatu Partasen arvostelusta. Miehillä vaikuttaa olevan pelistä melko vastakkaiset näkemykset.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus lindario

Olisi kiintoisaa tietää mitä mieltä Pyykkönen on Ilta-Sanomien Tatu Partasen arvostelusta. Miehillä vaikuttaa olevan pelistä melko vastakkaiset näkemykset.

En sanoisi, että Tatu Partasen "ihan hyvä" on vastakkainen näkemys. Tatun esittämät kritiikit esim. maailman näennäisestä avoimuudesta tulee esille myös Pyykkösen videolla, mutta se on henkilökohtainen asia, kuinka paljon se ketäkin häiritsee.

Omasta puolestani olen tällä hetkellä aika välinpitämätön Starfieldin suhteen. Tuntuu siltä, ettei tässä ole edellisiin peleihin verrattuna muuttunut oikein mikään muu kuin tyhjän tilan määrä. Tietysti mukaan on tullut avaruuslentely ja räiskintä, mutta niidenkään toteutus ei oikein herätä mitään erityisempiä tuntemuksia.

Etenkin kun myös Baldur's Gate 3 on parhaillaan ostoslistalla, Starfieldin pelaaminen tuntuu aika kaukaiselta asialta.