Tällainen on tuleva 1920-luvun mech-strategia Iron Harvest – oman pelikuvan lisäksi tarjolla tunnelmia pelin parista / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Tällainen on tuleva 1920-luvun mech-strategia Iron Harvest – oman pelikuvan lisäksi tarjolla tunnelmia pelin parista

3.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Iron Harvest -pelikuvaa

King Art Gamesin tuleva strategiapeli Iron Harvest yhdistelee Company of Heroesista ja Dawn of Wareista tuttua toimintaa ja dieselpunk-hengistä vaihtoehtoista historiaa. Pelaajan avustaja Markus Heino sai testattavaksi pelin kolmesta yksinpelikampanjasta ensimmäisen, jossa Polanian vapaustaistelijat sinnittelevät itänaapuri Rusvietin joukkojen suurhyökkäystä vastaan.

Ohessa noin 12 minuutin verran kaapattua pelikuvaa. Iron Harvestista on myös kattavat ensitestitunnelmoinnit eilen ilmaiseksi ilmestyneessä huhtikuun Pelaaja-lehdessä, joka julkaistaan koronaviruspandemian aiheuttamien tuotantoteknisten ongelmien vuoksi vain digitaalisena.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Artstyle on kyllä niin orgastista, ettei ole tosikaan. Kunhan peli on edes semijees, niin ostoon lähtee. Dieselpunk: onko siinä uusi lempigenreni?

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Tämä maailma on mulle tuttu Scythe-lautapelistä, mitä suosittelen lämpimästi kaikille. Saatan hankkia tämän ihan tästä syystä, vaikka en genreä ole harrastanutkaan.

Nostoja