Unilääkettä viikonlopulle – Pelaajacastin koko 204. jakso nyt videona / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Unilääkettä viikonlopulle – Pelaajacastin koko 204. jakso nyt videona

23.02.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Unilääkettä viikonlopulle – Pelaajacastin koko 204. jakso nyt videona

Pelaajacast on tätä nykyä laajentanut reviiriään pelkästä äänimuodosta myös videon puolelle. Toivottavasti viihdytte Pelajaacast-videoiden parissa!

204: He ovat täällä taas! Pyykkönen, Huttunen, Arvekari ja Kaitila, eli yksi Ville, kaksi Jannea ja yksi Huttunen, tarjoavat täyden kattauksen keskinkertaista läppää, tangettia ja jonninjoutavia hölinöitä peleistä, pelaamisesta  ja siitä vierestä. Haluaako joku pistää loton vetämään jakson äänenlaadun tasosta?

Kommentit

Käyttäjän vesseli kuva
vesseli

Kylläpäs nauratti kun katsoin alkua 0.5x :D

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Tuohan tuo video entistä syvemmän fiiliksen, että olisi kaveriporukassa kuuntelemassa hyvää ja huonoa läppää ja tarinointia. :)

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Casanunda on Pratchettim discworldissä maailman toisiksi paras rakastaja. If you're second best, it makes you try harder, jne.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Olikos siellä podcastissä vastaus siihen Orwellin naamanpolkemiseen? Joku sellaisen esitti Pyykköselle.
Leffahan oli juuri tullut taas telkkarista. Itsekin pidän tuota Richard Burtonin viimeistä roolisuoritusta yhtenä kaikkien aikojen parhaista. Toki myös kirja on itselleni yksi tärkeimmistä koskaan.

https://www.youtube.com/watch?v=g1WI8BUe9Eg

ps. Olemme huolestuttavan lähellä tuota dystopiaa, josta pääsyä ei sitten enää olekaan. Altright, fake news, Trump, kaikki tämä retoriikka, joka pyrkii kyseenalaistamaan tieteen tai suht neutraalit uutiset, kaikki sataa tuohon O'brienin laariin, jossa lopulta trumistinkin naamaa polkee saapas, ikuisesti.

Nostoja