Videoita, videoita, videoita – kertokaa, minkälaisia kaipailisitte! / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Videoita, videoita, videoita – kertokaa, minkälaisia kaipailisitte!

9.04.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11
Videoita, videoita, videoita – kertokaa, minkälaisia kaipailisitte!

Etätyöskentely ja toimituksen muuttunut arki on hyvin pitkälti tyrehdyttänyt Pelaajan videotuotannon viimeisen vuoden aikana. Olemme nyt päättäneet ottaa ensiaskeleet videotuotannon elvyttämiseen, minkä myötä teimme lyhyen testivideon hahmottamaan, minkälaiset keinot ja resurssit tuotannon käynnistämiseksi meillä onkaan.

Kuten videolla todetaan, heitetään hieman palloa myös katselijoiden ja Pelaajan ystävien suuntaan. Minkälaista videosisältöä toivoisitte näkevänne toimituksen suunnalta? Kommentteja voi laitella joko tämän noston kommenteissa tai itse YouTube-videon omissa kommenteissa. Myös esimerkiksi Discord-kanavamme on oiva paikka palautteen antamiselle.

Kommentit

Käyttäjän SEPPO-SILAKKA kuva
SEPPO-SILAKKA

Puhan jemmalla 2021

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Ehdottomasti tämä

Lainaus SEPPO-SILAKKA

Puhan jemmalla 2021

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Puhan jemmalla ehdottomasti.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Sen tyylisiä kuin nuo ”vuosikymmenen pelisuosikit” mitä teitte jotain vuosi sitten, eli joidenkin pelien pelaamista ja niistä puhumista.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Seksivideoita

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Matkailuohjelma jossa Janne Pyykkönen ja Miika Huttunen kiertää tamdempyörällä eurooppalaisia pelistudioita, jututtaa tekijöitä ja nauttii hyvästä ruoasta ja juomasta. Huttusella päässään baretti ja Pyykkösellä baskeri

Käyttäjän J. Clarkson kuva
J. Clarkson

Pointsit Puhan jemmalle.
Erilaiset ensitestaukset toimituksen kesken, muut pelailut ja kommentoinnit, tribuutit konsoleille, studioille ym. ovat mielestäni mukavaa sisältöä. Omaan silmään ja korvaan ryhmässä tekeminen on usein avainasia, syntyy spontaanimpaa keskustelua ja häppeninkejä.

Itse pidän yleisesti suurimmasta osasta vanhoista PelaajaHD-matskuista. Niistä huokuu rento matalankynnyksen meininki, eli sisällön ei tarvitse olla mitenkään siloteltua, eikä väliä onko lyhyttä vai pidempää pätkää. Kun jostain vaikka spontaanisti innostutaan toimituksessa niin kamera käyntiin ja let's go!

Kaikki vanhojen Pelaaja-soturien vierailut ovat myös aina plussaa.

Nämä ehdotukset toki vaatinevat Covid-19 tilanteen laantumista, mutta valoa näkyy jo tunnelin päässä senkin suhteen. Keep up the good work!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Pelikuvaa vapaatyylisen selostuksen kera ja unboksattavan tavaran testaamista.
(On kauhea otsikko... siispä) Varokaa mitä toivomme ja kaipaamme, sillä onnettomat Huttunen ja Pyykkönen joutuivat lukemaan lehteä ääneen videolla juuri "yleisön pyynnöstä", mikä oli kyllä turhaa uhrautumista.

Playstation-uutiset olivat laadukas mutta sivustoa jo muuten seuraavalle niinikään ylimääräisehkö media-annos, samoin JoulukalenteriHD:n voi jo upottaa eläinrasvatynnyriin. Videoikaa mieluummin itsenäisyyspäiväksi (tai 6.11.) jotakin suomalaista pelaamaanne!

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Videokuvaa Johannan, Villen ja Panun pelinurkkauksista tai jonkin sortin room tour -videoita. Myös vaatekaapin sisällön esittelyvideot kelpaisivat :)

Käyttäjän Bongorumpu kuva
Bongorumpu

Joku pomminpurku voisi olla viihdyttävää, aloittakaa vaikkapa Balan Wonderworldista. 😏

Nostoja