10 vuotta Pelaaja-lehden parissa

Pelaaja-lehti täyttää loppuvuodesta kymmenen vuotta. Lähde muistelemaan tätä pitkää taivalta ja kerro meille miellyttävimmät kokemuksesi Pelaajan parissa.

23.8.2012 12:54

Lokakuussa tulee kuluneeksi kymmenen vuotta ensimmäisen Pelaaja-lehden ilmestymisestä. Matka autotallista Helsingin keskustan toimitiloihin on ollut värikäs ja vivahdeikas. Vuosien aikana Pelaajaa kustantamaan perustettu H-Town Oy on laajentaneet toimintaansa useisiin eri julkaisuihin ja Pelaaja-lehden oheistuotteet, kuten Pelaajalehti.com-verkkosivusto, PelaajaHD-videot ja Pelaajacast-podcastit ovat täydentäneet painotuotetta mediarikkaalla sisällöllään.

Pelaaja ei kuitenkaan olisi voinut tarjota asiantuntevaa läpileikkausta videopelikulttuuriin kaikkien näiden vuosien aikana ilman teitä rakkaat Pelaaja-lehden lukijat ja Pelaajalehti.comin kävijät. Toimituksessa ollaankin valmisteltu muutamia melkoisia jymy-yllätyksiä juhlan kunniaksi.

Ennen lokakuun Super-Pelaajaa on kuitenkin aikaa muistojen jakamiselle. Tule mukaan tekemään juhlavuotta ylistävää lehteä ja jaa kokemuksesi Pelaajasta. Milloin sinä aloitit lehden lukemisen? Entä mikä on paras muistosi Pelaajasta?

Lisää luettavaa