100 000 huijaria sai viikonloppuna pelikiellon PlayerUnknown's Battlegroundsiin / Uutiset / pelaaja.fi

100 000 huijaria sai viikonloppuna pelikiellon PlayerUnknown's Battlegroundsiin

14.11.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

PlayerUnknown's Battlegroundsin huijauksenestojärjestelmä on paiskinut ylitöitä viikonlopun aikana.

Pelin käyttämän BattlEye-järjestelmän Twitter-tilillä julkaistun viestin mukaan PlayerUnknown's Battlegroundsiin jaettiin viikonloppuna lähes 100 000 pelikieltoa. Kokonaisuudessaan pelistä bannattujen huijareiden määrä on tällä hetkellä yli 700 000 pelaajaa. Valtavasta bannimäärästä huolimatta pelaajat eivät voi täysin huoahtaa helpotuksesta, sillä viestissä muistutetaan, ettei huijariongelmaa voida koskaan ratkaista kokonaisuudessaan.

Kehittäjä Bluehole Games kertoi viime viikolla ottaneensa käyttöön uusia huijauksenestomenetelmiä, jotka nähtävästi ovat purreet heti ensimmäisenä viikonloppunaan. Rehellisten PUBG-pelaajien elämän pitäisi siis nykyisellään olla ainakin hieman siedettävämpää.

Lähde: BattlEye

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En tajua mitä iloa siitä saa jos voittaa huijaamalla. Voiko siitä jotenkin joku olla ylpeä? Muiden peli-ilon pilaamisen sentään jotenkin ymmärrän, sillä ihminen on luonnostaan kusipää. Ihan oikeasti, sellaisia me ollaan kaikki.

Ihmetyttää myös miten paljon noita bannattuja on. Peli on kuitenkin maksullinen ja tuo määrä olisi helpompi ymmärtää jos se olisi f2p.

Mikäli itse tuota pelailisin, niin todellakin olisi tavoitteena vähintään kerran päästä ykköseksi. Sen jälkeen varmaan pelailisi enemmän tyyliin "katsotaan mihin asti tällä kertaa pääsee".

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Voi teitä PC poikasia...

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus DuskTillDawn

Voi teitä PC poikasia...

Oli alusta mikä tahansa niin tavalliset ihmiset ne sielä pelaa ja huijjaa jos vain on mahdollista

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus zappah

Ihmetyttää myös miten paljon noita bannattuja on. Peli on kuitenkin maksullinen ja tuo määrä olisi helpompi ymmärtää jos se olisi f2p.

Kai niitä bottaajia sun muita on vieläkin joita bannataan, voisin väittää puolen olevan ehkä niitä aitoja koodareita. En tiedä, voi olla tuossakin sitten lähemmäs jokaisessa matsissa koodari.

Näiden developerien bannivasara on ollut muutenkin herkässä ja heilunu pienistä asioista, en ihmettelisi jos laittaisivat kaikki bannit "koodari"-kategoriaan.

DuskTillDawn:lle terkkuja, ei ole ainoastaan PC:n ongelma! :D Jos sielä pleikkarilla ei tule aimbotti vastaan, niin sitten huudellaan kb+m kombosta joka ajaa mielestäni saman asian.

Käyttäjän Icebrk kuva
Icebrk

Tässä kuussa oli netissä uutinen, että pelin on ostanut jo yli 20 miljoonaa pelaajaa. 700 000 bannin saanutta pelaajaa on siis 3.5% pelaajista eli kun suhteuttaa, niin 3-4 pelaajaa sadan hengen pelaajaryhmästä on huijareita. Onhan sekin kyllä paljon, 3.5 promillea ymmärtäisin paremmin.

Tullut pelattua hiha-arviolta 3-400 kertaa peliä ja kyllä siellä säännöllisesti huijareita on vastaan tullut, milloin näkökyky on parempi kuin teräsmiehellä, tai pistoolilla ammuntatarkkuus on kuin Deadpoolilla konsanaan. Toki näki ne huijarit aiemmin jo suoraan pelitilastostakin, kun Killing ratiot huitelivat talvisodan hengessä 10 tappoa versus yksi oma kuolema. Eli pelkkää pelin dataa tutkimalla varmastikin saaneet suljettua ison kasan pelitilejä.

Hyvä peli se kyllä on - vaikkakin pienehköä kyllästymistä ilmassa jo tässä vaiheessa. 10 parhaan joukkoon sentään pääsee suht usein, kun vain pelaa maltilla ja alkurytinöistä selviää ensin hengissä. 2 kertaa olen voittanut yksinpelissä ja kerran DUO modessa, joten mahdollista se voittaminenkin on satunnaisesti:)

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Itse tulen "huijanneeksi" vain yksinpeleissä jotka olen jo kertaalleen paukutellut läpi esim nyt vaikka konsoleilla. Siinä ei ole mitään väärää jos itsekseen ja jo läpäistyjen pelien kohdalla. Mutta jos ihan tuoreeltaan haluaa pilata itseltään nautinnon niin siihen kelkkaan en hyppää.