16-bittisten roolipeliklassikkojen innoittama Octopath Traveler vahvistui pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

16-bittisten roolipeliklassikkojen innoittama Octopath Traveler vahvistui pc:lle

15.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Swirtchilta tuttu japanilaisroolipeli Octopath Traveler on vahvistunut virallisesti pc:lle. Square Enixin luomukselle omistettu Steam-sivu vahvistaa pelin ilmestyvän Windows-koneille 7. päivä kesäkuuta.

Mitä ilmeisemmin luvassa on hyvin suora käännös Switch-seikkailusta. Tarjolla on siis runsaasti 16-bittisiltä japanilaisroolipeleiltä innoitusta ottanutta seikkailua muutamilla moderneille käänteillä. Huomiota herättävin näistä on tietysti hyvin tyylitelty ulkoasu, mutta lisäksi peli nojaa paljon varsinkin siihen, kuinka siinä ei ole yhtä yksittäistä päähenkilöä, vaan kahdeksan pelimaailmassa  pyörivää sankaria erikoiskykyineen.

Pc-version kunniaksi tarjolle on saatu oheinen tuore traileri.

Parhaillaan Octopath Traveleria varten on työn alla myös mobiiliesiosa ainakin Japania varten.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Grind grind grind grind grind grind grind
Tän pelin pilasi 5 sekunnin välein tulevat taistelut. Olisi ollut kiva tutkia maailmaa, mutta peli ei antsnut siihen mahdollisuutta. Taistelet, käyt umpikujassa kääntymässä takasi ja peli viskaa taistelun samaan kohtaa, jossa just äske 20 minaa hieroit joitan helvetin rapuja.

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

Eipä siinä sen ihmeepää grindausta oo kun missään muissakaan snes, tai sen henkisissä jrpg peleissä. Itse tykkäsin todella paljon, 150 tuntia lasissa ja aina löytyy jotain tekemistä. Suosittelen