16 pelaajan armeija kokoon – uusi massiivinen uhka odottaa Monster Hunter: Worldissa

Monster Hunter: Worldissa käynnistyy tällä viikolla uusi erikoistapahtumassa, jossa piisaa monenlaista uutta koettavaa.

17.4.2018 18:35

Erityislaatuinen päivitys on paljastunut Monster Hunter: Worldiin. Varhain torstaiaamuna 19. huhtikuuta peliin ilmestyy uusi väliaikainen Kulve Taroth Siege -haaste, joka on kaikkiaan 16 pelaajan epäsuoraa yhteistyötä tukeva erikoisoperaatio.

Erikoisoperaatiossa pelaajat jaetaan maksimissaan neljän hengen ryhmiin, jotka lähtevät sekä jäljittämään että vahingoittamaan uutta Elder Dragon -luokkaan kuuluvaa Kulve Taroth -hirviötä yhdessä muiden samaan Gathering Hubiin kuuluvien pelaajien kanssa. Operaatio tapahtuu uudella The Caverns of El Dorado -alueella, ja mitä paremmin pelaajat menestyvät hankkeessa yhdessä, sitä enemmän palkintoja luvataan olevan tarjolla.

Mitään aivan tavanomaisia palkintoja operaatiosta ei ole myöskään luvassa. Uusien haarniskamateriaalien lisäksi uutuushirviö pudottaa nimittäin uudenlaisia reliikkiaseita, joiden tyypin ja vahvuuksien kerrotaan olevan ”kohtalosta” kiinni.

Tarkkaan tiedossa ei ole, kauan uusi operaatio pysyy saatavilla. Capcom on kuitenkin luvannut, että se on palaamassa vielä myös myöhempinä ajankohtina.

Yhdessä uuden operaation kanssa Monster Hunter: World saa tälllä viikolla myös joukon bugikorjauksia ja hienosäätöjä. Niihin voi syventyä tarkemmin pelin kotisivuilla.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa