18 kuukauden hiljaisuus päättyi – tältä näyttää PlatinumGamesin ja Square Enixin yhteistyöprojekti Babylon's Fall / Uutiset / pelaaja.fi

18 kuukauden hiljaisuus päättyi – tältä näyttää PlatinumGamesin ja Square Enixin yhteistyöprojekti Babylon's Fall

10.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Babylon's Fall, Platinum, PlatinumGames, Square Enix, Nier,

PlatinumGames ja Square Enix paljastivat 2018 uuden Babylon's Fall -projektinsa, mutta sitten seurasikin pitkän hiljaisuus. Nyt se on onneksi kuitenkin rikottua ainakin kevyesti, sillä pelin uusin traileri esittelee seikkailua viimein toiminnassa.

Sonyn State of Play -lähetyksessä debytoineen videon tunnistaakin heti Platinumin peliksi. Luvassa on jälleen kolmannen persoonan toimintapelattavaa, jossa vihollisia hutkitaan milloin jalat visusti maassa ja milloin ilmassa pomppien. Pelin maailmasta ja vihollisista saadaan samalla tietysti visuaalisia maistiaisia.

Lisää Babylon's Fallista olisi tarkoitus kuulla kesällä 2020. Tulossa peli on PlayStation 4:lle ja Steamiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Näyttää Platinum Gamesin peliltä. Ei kai tässä muuta voi sanoa?

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Hohoo rehellistä hack'n slashia Platinumilta ^_^ Nyt kun FFVII Remake ja Bayonetta 3 on julkistettu, mitään muuta en voisi toivoa :)

Vaikka joo, saisivat julkaista sen Bayonetta 3:n jo...

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Pohdiskelinkin tässä taannoin, että mitäköhän tällekin pelille tapahtui. Gameplayn suhteen nyt ei ollut juurikaan yllätyksiä, samaa tuttua Platinum Games -mättöä. Sen sijaan pelin premissistä ja tarinasta olisi kiva kuulla vähän enemmän.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus Markka1

Näyttää Platinum Gamesin peliltä. Ei kai tässä muuta voi sanoa?

Se riittää

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Enää en haikaile Switchin Astral Chainin perään, tämä riittää! Kunhan on vähän juontakin mukana ja karismaattiset karakterit niin hyvä tulee..