18 miljoonan Dota 2 -turnaus vaikeuksissa verkkohyökkäysten vuoksi / Uutiset / pelaaja.fi

18 miljoonan Dota 2 -turnaus vaikeuksissa verkkohyökkäysten vuoksi

5.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Valven Dota 2 -turnaus The International 2015 on kärsinyt kiusanteosta toisena pelipäivänään.

Yhdysvalloissa Seattlessa pelattavan Dota 2 -turnauksen finaalipelit jouduttiin keskeyttämään yli tunniksi palvelunestohyökkäyksen vuoksi. Kotaku-julkaisun tietojen mukaan verkkohyökkäys myös viivästytti pelien alkamista usealla tunnilla. Tiettävästi turnauksen selostajat vahvistivat viivästyksen syyksi verkkohyökkäyksen, kun Evil Geniusesin ja compLexity Gamingin välinen ottelu jouduttiin keskeytettämään jo kolmannen kerran.

Dota 2 The International 2015:ssä kisataan huimasta 18 miljoonan dollarin palkintopotista. 16 joukkueen finaaliturnauksen voittava joukkue saa palkinnokseen hieman yli 6,5 miljoonaa dollaria. Turnaus on seurattavissa suorana verkkolähetyksenä mm. Steam-jakelualustan välityksellä.

Lähde: PC Gamer, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Erittäin ikävää tälläinen, varsinkin jos motiivina ei ole muu kuin haitanteko. Tosin liikkuuhan noiden pelien vedonlöynneissä suuret rahat, mutta toisen joukkueen voittoon vaikuttaminen pelin keskeyttämisellä lienee hankalaa. Verkkohyökkäyksien ollessa niin yleisiä nykyään, luulisi että niiden estoon alettaisiin varautumaan paremmin. (COL vs VP -peli tälläkin hetkellä keskeytetty...)

Nostoja