Strategiapeli Iron Harvest on lähtenyt hakemaan joukkorahoitusta Kickstarterista. Seuraavan kuukauden sisällä sille pyritään kokoamaan kasaan ainakin 450 000 dollaria, josta on näin kirjoitustushetkellä onnistuttu kokoamaan kasaan jo reilu puolet.

Minimirahoituksella kehittäjä King Art Games laskeskelee pystyvänsä itsenäisesti viimeistelemään itse pääpelin ja sen noin 20 tuntia pitkän kampanjatilan. Ylijäämällä peliin tuotaisiin sitten niin New Game Plus -tila (500 000$), haastekarttoja (750 000$), Skirmish-tila (850 000$) ja niin kilpailullinen kuin yhteistyömoninpeli (1 000 000$+).

Jo ennen Kickstarter-kampanjaa Iron Harvest on herättänyt paljon positiivista kiinnostusta. Se julkistettiin alkujaan vuoden 2016 lopussa ja jo tuolloin se oli vahvasti taiteilija Jakub Różalskin maalauksista innoitusta hakenut tuotos. Peli sijoittuu siis vaihtoehtoiseen 1900-lukuun, jossa robottimaisista jättikoneista on muodostunut keskeinen osa sotakalustoa.

Aikaisintaan Iron Harvestin on arvioitu valmistuvan vuoden 2019 lopulla. Pc:n lisäksi sitä on luvattu PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Aiemmin King Art Games on tehnyt esimerkiksi The Book of Unwritten Tales -seikkailupelisarjaa.

Iron Harvestin Kickstarter-sivuun voi tutustua tässä.

Lisää luettavaa