20-vuotiaan Descent-räiskintäsarjan paluu on tosiaan käsillä / Uutiset / pelaaja.fi

20-vuotiaan Descent-räiskintäsarjan paluu on tosiaan käsillä

12.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kuukausi sitten Kickstarteriin matkannut Descent: Underground on noussut onnistuneiden joukkorahoitusprojektien kastiin. Suositussa joukkorahoituspalvelussa peli on onnistunut saamaan kasaan nyt hieman reilut 600 000 dollaria, mikä juuri ja juuri ylittää sille asetetun minimitavoitteen.

Onnistuneen Kickstarter-kampanjan myötä Descent: Undergroundia voitanneenkin nyt odotella ensi vuodeksi niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneille. Nimensä mukaisesti peli on tarjoamassa jatkoa 20-vuotiaalle tunneliräiskintää ja lentoaluksia yhdistävälle Descent-räiskintäsarjalle, mitä nyt tarjonnaltaan uusin osa tulee tällä kertaa olemaan nimenomaan moninpeluuseen keskittyvä kokemus.

Descentin päättyneestä Kickstarter-kampanjasta huolimatta pelin joukkorahoitus ei ole vielä tyystin ohi. Parhaillaan peliä voi tukea edelleen myös pelin kotisivuilla. Näin halutessaan peliä voi yrittää auttaa laajenemaan vielä sen kehityksen aikana hieman entisestään.

Lähde: Descent Underground (Kickstarter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Mahtavaa! En edes tiennyt että Descentiä yritetään tuoda takaisin henkiin... Doomin ja Duke Nukem 3D:n ohella Descent kuului niihin (shareware-) peleihin, jota tuli pelattua aikoinaan lukemattomat tunnit kun ensimmäinen PC saapui taloon ja muutama vuosi sitten tuli kaikki kolme peliä GoGista ostettua ja pelailtua läpi.....ei pelisarja nyt aivan omien suosikkien joukkoon yllä, mutta nostalgia-arvoa sillä on sitäkin enemmän, joten eiköhän tätä tule rahallisesti tuettua.

Alkuperäinen Descenthän oli muuten siitä merkittävä peli, että se tarjosi ensimmäisenä "aidot" 3D-ympäristöt...monet kun edelleen erehtyvät luulemaan, Doom oli aidosti 3D tai että Quake ehti ensin.

Nostoja