20-vuotias Star Ocean -roolipelisarja iskee PS4:lle kesän keskellä / Uutiset / pelaaja.fi

20-vuotias Star Ocean -roolipelisarja iskee PS4:lle kesän keskellä

4.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Japanilaisen tri-Ace-studion tuore toimintaroolipeli Star Ocean: Integrity and Faithlessness saapuu Eurooppaan 1. heinäkuuta, julkaisija Square Enix on vahvistanut.

Järjestyksessään sarjan viides pääosa on ensimmäinen PlayStation 4:lle saatava Star Ocean -kokemus, joskin Japanissa pelistä on tuotu maaliskuussa saataville myös PlayStation 3 -versio. Eurooppaan Integrity and Faithlessness saadaan varustettuna sekä englannin- että japaninkielisellä ääninäyttelyllä.

Integrity and Faithlessness saapuu siinä mielessä sopivasti kauppoihin, että koko pelisarja täyttää tänä vuonna jo täydet 20 vuotta. Ohessa pelin kolme viimeisintä englanninkielistä videota.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Ikinä ei voi olla liikaa JRPG:tä hyllyssä, kyllähän se tämäkin pitää saada odottamaan vuoroaan <3

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Sensuroituna tietenkin! Tai lännen peppukipeyden takia muutettuna, myös Japanissa. Ei tässä tapauksessa auttais vaikka osais kielen.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus käyttäjältä snaketus

Sensuroituna tietenkin! Tai lännen peppukipeyden takia muutettuna, myös Japanissa. Ei tässä tapauksessa auttais vaikka osais kielen.

Mitäs tästä on sensuroitu? Ihan siis mielenkiinnosta kysyn.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos
Lainaus käyttäjältä Boblick

Lainaus käyttäjältä snaketusSensuroituna tietenkin! Tai lännen peppukipeyden takia muutettuna, myös Japanissa. Ei tässä tapauksessa auttais vaikka osais kielen.Mitäs tästä on sensuroitu? Ihan siis mielenkiinnosta kysyn.

Itsekkin piti vähän selvitellä kun en ollut aiemmin kuullut, mutta omasta mielestäni kyseessä taas sen verran pieni asia jolla ei ole mitään merkitystä. Yhden hahmon alushousut vähän peittävämmät... :D

https://gamerpros.co/star-ocean-5-censorship/

Nostoja