20-vuotias strategiasarja Jagged Alliance on vauhdissa taas lokakuussa

Jagged Allience -sarjan takaisin juurilleen palauttava Jagged Allience: Flashback on ahtautunut lokakuun julkaisulistalle.

6.9.2014 23:48

Early Access -pelinä alkuvuodesta asti saatavilla ollut pc-taktikointipeli Jagged Alliance: Flashback on valmistumaisillaan. Tanskalainen kehittäjä Full Control on ryhtynyt vakuuttelemaan yleisölleen, että virallisen julkaisunsa peli on saamassa lokakuun 21. päivä.

Flashbackin julkaisupäivä on selvinnyt samalla, kun Full Control sai julkaistua pelin Early Access -versioon tuoreen Tactical Overload -päivityksen. Uusimmalla päivityksellä kehittäjät ovat ehostaneet niin pelin lähitaisteluja, hiippailua, käyttöliittymää kuin ympäristötarjontaakin.

Esittelyn uudesta sisällöstä löytää alla olevasta videosta.

Jagged Alliance: Flashback on Full Controlin uusin peli sitten sen työstämän Space Hulk -uusioversion. Kickstarter-joukkorahoituksen avulla kehitetty strategiapeli pyrkii palauttamaan aikoinaan kovin arvostetunkin Jagged Alliance -sarjan juurilleen keskittymällä jälleen vuoropohjaiseen taktikointiin. Tällä kertaa tapahtumiltaan peli sijoittuu aina 80-luvulle asti.

Lähde: Full Control

Lisää luettavaa