20-vuotias strategiasarja Jagged Alliance on vauhdissa taas lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

20-vuotias strategiasarja Jagged Alliance on vauhdissa taas lokakuussa

6.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Early Access -pelinä alkuvuodesta asti saatavilla ollut pc-taktikointipeli Jagged Alliance: Flashback on valmistumaisillaan. Tanskalainen kehittäjä Full Control on ryhtynyt vakuuttelemaan yleisölleen, että virallisen julkaisunsa peli on saamassa lokakuun 21. päivä.

Flashbackin julkaisupäivä on selvinnyt samalla, kun Full Control sai julkaistua pelin Early Access -versioon tuoreen Tactical Overload -päivityksen. Uusimmalla päivityksellä kehittäjät ovat ehostaneet niin pelin lähitaisteluja, hiippailua, käyttöliittymää kuin ympäristötarjontaakin.

Esittelyn uudesta sisällöstä löytää alla olevasta videosta.

Jagged Alliance: Flashback on Full Controlin uusin peli sitten sen työstämän Space Hulk -uusioversion. Kickstarter-joukkorahoituksen avulla kehitetty strategiapeli pyrkii palauttamaan aikoinaan kovin arvostetunkin Jagged Alliance -sarjan juurilleen keskittymällä jälleen vuoropohjaiseen taktikointiin. Tällä kertaa tapahtumiltaan peli sijoittuu aina 80-luvulle asti.

Lähde: Full Control

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Yksi parhaita pelisarjoja ikinä. =)

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4
Lainaus käyttäjältä Celleri

Yksi parhaita pelisarjoja ikinä.

Totta!

Itse en edes ole mikään strategiapelien ja muiden tämän tyylisten pelien ystävä, etenkään vuoropohjaisten, mutta Jagged Allianceja tuli kyllä aikoinaan pelattua ihan älyttömästi, etenkin kakkosta!

Kai tämä konsoleillekin tulee, kun ei tuo PC-pelaaminen kiinnosta enään näin vanhemmalla iällä pätkääkään?

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Celleri

Yksi parhaita pelisarjoja ikinä.

Tää uutinen ois mennyt multa ohi ilman kehujasi. Hyppimällä ton videon en ainakaan saanut tajuntaan, että millainen peli tarkalleen on. No pakko kai se on uskoa kun mies sanoo.