20-vuotias Tales-roolipelisarja matkaa PS4:lle ja Steamiin tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

20-vuotias Tales-roolipelisarja matkaa PS4:lle ja Steamiin tänä vuonna

12.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Bandai Namcon aina Super Nintendo -ajoilta tuttu Tales-roolipelisarja on tekemässä tänä vuonna debyyttinsä sekä PlayStation 4:llä että myös pc:llä. Jo tovin jatkuneen huhuilun jälkeen pelitalo on viimein vahvistanut, että alkujaan vain PlayStation 3:lle matkalla ollut Tales of Zestiria tullaan julkaisemaan myös vielä sekä PlayStation 4:lle että Windows-koneille.

Samalla Tales of Zestiria on saanut kehittäjiltään nyt myös julkaisupäivät Euroopassa. PlayStationeille peli saadaan lokakuun 16. päivä, kun taas pc-version vuoro koittaa 20. lokakuuta. Pc:lle peliä tullaan jakelemaan ainakin Steamin kautta.

Tales of Zestiria on järjestyksessään nyt toinen PlayStation 4:lle julkistettu Tales-sarjan osa. Aiemmin viime viikolla Namco paljasti myös Tales of Berserian, jonka tulosta länteen ei ole vielä edes varmuutta.

Lähde: Tales of Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro kuva
Retro

Vai että Tales pelisarja PC:llä. Enpä olisi uskonut, että tämäkin päivä koittaa vielä. Kertakaikkiaan hieno uutinen. Ostoon kyllä menee niin PC kuin PS4 versio ja jälkimmäisestä toivonkin jonkinlaista erikoispainosta.

Toivottavasti peli menestyy Steamissa ja näitä nähdään tulevaisuudessa myös lisää siellä.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Vai että PC-versio? Vai että ostaako pitäisi? Todellakin, tätä on odotettu!

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Ohhoh, kuvittelin aiemmin paljastetun Berserian olevan eka PS4 Tales. Erittäin hieno juttu, että saadaankin kaksi, ja tämä vielä nopeammin. Kuten siihenkin uutiseen kommentoin, ei jotenkin jaksa mennä pelaamaan PS3:lle PS4:n julkaisun jälkeen, vaikka siellä on erittäin mielenkiintoisia JRPG pelejä. Ärsyttää, kun ostin siihen loppuun monta siistiä peliä, enkä ole kertaakaan pelannut :/

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Eiks tästä ollu juttua jo joskus sillon ku tästä ekoja kertoja ilmotettiin et tulee Ps4 vai miks oon aina luullut et tulee? Kyl siitä oli mun mielestä puhetta jo aikaa sit.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Speedy

Eiks tästä ollu juttua jo joskus sillon ku tästä ekoja kertoja ilmotettiin et tulee Ps4 vai miks oon aina luullut et tulee? Kyl siitä oli mun mielestä puhetta jo aikaa sit.

Kun Zestiria ensimmäistä kertaa julkistettiin, oli se monille nimenomaan järkytys, koska PS4-versiota ei tuolloin vielä vahvistettu. Japanissahan peli on ollut myös jo tovin aikaa ulkona ja juurikin vain PS3:lle.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Ai molemmat tulee samaan aikaan PS3:lle ja PS4:lle. No pitää ostaa sitten muuttaa tilaus PS4 peliin.