25-vuotias roolipelisarja jatkaa liitoaan – Star Ocean: The Divine Force paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

25-vuotias roolipelisarja jatkaa liitoaan – Star Ocean: The Divine Force paljastui

28.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Star Ocean, The Divine Force, JRPG, tri-ace, Square Enix, roolipeli, 2022,

Roolipelisarja Star Oceanille on paljastunut sopivasti uusi osa näin sen 25-vuotisjuhlavuotena. Sarjan luonut tri-Ace ja Square Enix valmistelevat viimeisimpänä maailmaan Star Ocean: The Divine Forcea, joka on odotettavissa ensi vuonna ainakin PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja pc:lle Steamin kautta.

Tulossa on jälleen kerran toimintaroolipeli, joka uudistaa kaavaansa muun muassa vapaampaan liikkumiseen nojautuvilla ympäristöillään ja aina vain nopeammaksi ja "mahtavammaksi" lupailluilla taisteluilla. Tarina seuraa kahta päähenkilöä: futuristisemmasta yhteiskunnasta saapunaa Raymondia ja fantasiasävytteisemmissä maisemissa kasvanutta prinsessa Laeticiaa, joiden väliltä pelaaja pääsee valitsemaan oman sankarinsa ja näin myös näkökulmansa.

Ohessa Star Ocean: The Divine Forcen ensitraileri.

Lähde: PlayStation Blog, Square Enix

Mukaan päivitetty maininta myös Xbox- ja Steam-versioista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Siiitä huolimatta että sarjan aiempi osa jätti kylmäksi 30 tunnin kestollaan ja muutenkin vaatimattomaksi jäänellä esityksellä, otan silti tämän vastaan suurella mielenkiinnolla. Sarjassa kiinnostaa hiukan Star Trekkiä muistuttavan scifin ja fantasian yhteentörmäys sekä vaihtoehtoiset tiimitoverit joka lisäsi uudelleenpeluuarvoa, toivottavasti nuo on mukana tässäkin ja peliin upotettua aika olisi lähempänä 200 tuntia (ainakin yksi sarjan peli kesti tuon verran ilman että painoi väsy).

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Positiivinen yllätys. En jaksanut uskoa että Square Enix ja tri-Ace jatkaisivat enään tätä IP:tä heikosti menestyneen PS4 pelin jälkeen. Varovaisen innostunut trailerin pohjilta. Jäädään seuraamaan. Sarjan PS1 ja PS2 pelit olivat aikanaan täyttä timanttia. :)

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Meanwhile, Valkyrie Profile -fanit palelevat edelleen pihalla sateessa. ;_;

Noh, hyvä ainakin, että peli on multiplattari ja että se julkistettiin kunnon pelikuvatrailerin muodossa. Harmi vain, ettei tri-Ace vieläkään suostunut luopumaan rumasta 3D anime -tyylistään. Se vuosikymmenen takainen Star Ocean -teknologiademo näytti tyylitellyssä realismissaan paljon paremmalta kuin tämä.

Toivottavasti Star Ocean 1 ja 2 saataisin myös Steamiin jossain vaiheessa. (Ja ennen kaikkea Valkyrie Profilet!)