25-vuotias Street Fighter saa huikean erikoispainoksen / Uutiset / pelaaja.fi

25-vuotias Street Fighter saa huikean erikoispainoksen

24.05.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
7

Capcom on julkaissut uskomattoman hienon keräilyversion 25-vuotta täyttäneen Street Fighter -pelisarjan kunniaksi. Paketti on saatavilla PlayStation 3 ja Xbox 360 -konsoleille.

Hintaa herkulle kertyy 149,99 dollaria, eikä euroopan julkaisusta ole valitettavasti ilmoitettu mitään. Jenkkeihin paketti tulee myyntiin syyskuun 18. päivä.

Paketti sisältää seuraavaa:

Vanhat ja nykyiset Street Fighter -pelit. Pelattavissa moderneilla PS3- ja Xbox 360 -konsoleilla:

Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Street Fighter III 3rd Strike Online Edition, Super Street Fighter IV Arcade Edition kaikilla dlc-asupaketeilla ja Street Fighter X Tekken kaikilla hahmo- ja ulkoasu -dlc:llä.

Kahden Blu-Ray-levyn verran videomateriaalia sisältäen dokumenttielokuvan pelisarjan tähtihetkistä ja vaikutuksista faneihin läpi vuosien, Street Fighter IV ja Super Street Fighter IV -anime-elokuvat, kaikki Street Fighter -animaatiosarjan jaksot, sekä Street Fighter II: The Animated Movie -elokuvan.

20 cm korkean Ryu-patsaan, jonka ikoninen Shoryuken-tulivana on valaistu.

11-levyn soundtrack, joka sisältää Street Fighter -musiikkia kahdenkymmenenviiden vuoden varrelta sekä fanien luomia remixejä ja alkuperäisiä kappaleita.

64-sivun kovakantisen taidekirjan.

Ryun vyön - Aidon kokoisessa, sääntöjen mukaan valmistetussa mustassa kamppailulajivyössä kirjailussa on kanji-merkein Ryun klassinen "Fūrinkazan".

Numeroidun aitoustodistuksen

 

Lähde: Gameinformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Nyt kun kaikista peleistä on kaikenmaailman keräilyversioita. Yleensä taidekirja ja 1 tai 2 dlc koodia ja hinta 89,90€. Niin siihen nähden tämä on kunnon keräilyversio ja melkein voisi sanoa halpa. Ostan jos eurooppaan tulee. Itsellä vasta pelkästään Ssfiv pystyisi kunnolla hyödyntämään koko paketin.

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

!

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Jösses! Komea paketti, ja sisältömäärään nähden hinta on suorastaan edullinen. Street Fighterit eivät ole peleinä minun mieleeni, mutta tämän kaltaisia kokoelmia saisi ilmestyä kyllä muistakin pelisarjoista.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikkei peli ja kokoelma itseäni kiinnosta, niin täytyy olla kyllä Jesterin kanssa samaa mieltä. Nykyiset "keräilyversiot" tosiaan sisältävät yleensä tyyliin vain digitaalisia lisiä ja jonkun kirjasen. Siihen nähden tämä on oikeasti keräilyversio.

Edelleen jaksan silti nauraa noille SF-pelien nimille.. Huh huh, mitä turboextrahyperplussexiwau-kamaa..

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

SF on pelisarjana jäänyt kokematta, mutta melkoisen laadukas CE. Voisi melkein hankia, korjautuisi yksi aukko sivistyksessä.

Käyttäjän Karp kuva
Karp

Pakko-ostoshan tämä on, jos Eurooppaan tulee. (Tai sitten tilataan Amerikasta...)

Käyttäjän Juppe kuva
Juppe

Itse sijoitan harvoin pelien erikoisversioihin, mutta tämähän on tyylikäs. Ei vaikuta lainkaan niin halvalla tehdyltä kuin monet erikoisversiot nykyään. Hyvää syntymäpäivää vaan Street Fighterille!

Nostoja