26 vuotta siinä meni – Rare-klassikko Battletoadsin uusi tuleminen koittaa elokuussa / Uutiset / pelaaja.fi

26 vuotta siinä meni – Rare-klassikko Battletoadsin uusi tuleminen koittaa elokuussa

31.07.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Uusi Battletoads saapuu viimein elokuussa

Rashin, Zitzin ja Pimplen edellisestä mätkinnästä on ehtinyt kulua peräti 26 vuotta. Nyt Microsoft on vahvistanut, että pari vuotta takaperin vahvistettu uusi Battletoads-peli saapuu viimein elokuussa.

Uuden Battletoadsin kehityksestä vastaa Dlala Studios sarjan luoneen Raren tuella. Sarja tuli tunnetuksi etenkin vaikeustasostaan, joskin tällä kertaa sarjakuvamaiseen mätkeeseen, tasoloikintaan ja kilpa-ajoon voi tarttua useammilla eri vaikeustasoilla. Haasteisiin voi liittyä saman ruudun äärellä yhteensä kolme pelaajaa, minkä lisäksi peliin liittyminen ja siitä poistuminen tapahtuu napinpainalluksella.

Battletoadsin tarkka julkaisupäivä on 20. elokuuta, alustoinaan Xbox One sekä pc, jolle peli saapuu Steamin ja Micorsoft Storen kautta. Battletoads saapuu myös Xbox Games Pass -palveluun, jossa pelin voi ennakkoasentaa jo tänään.

Julkistuksen yhteydessä pelistä saatiin uusi myös uusi traileri, joka esittelee pelin värikästä ja 1990-luvun animaatioille kumartavaa toimintaa.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ok, Game Pass. Testiin siis menee. Ajo-osiot ainakin vaikuttavat hauskoilta eikä ainakaan trailerilla niin järkyttävän tiukoilta kuin alkuperäisessä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Öh, mikseivät he näyttäneet tätä Xbox tapahtumassa? Mielenkiintoisempi, kuin monet niistä CGI traikusta mitä siellä nähtiin.

Nostoja