2D-kauhistelu Lone Survivor laajenee pc-puolella kuun lopulla / Uutiset / pelaaja.fi

2D-kauhistelu Lone Survivor laajenee pc-puolella kuun lopulla

20.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sivulta kuvattu kauhupeli Lone Survivor on saamassa pian uuden satsin sisältöä pc- ja Mac-koneilla. Pelin luonut Jasper Byrne julkaisee tuotokseensa 31. päivä lokakuuta päivityksen, joka muuttaa pelin tietokoneversiot vastaamaan hiljattain PlayStation 3:lle ja Vitalle julkaistua Director's Cut -kokonaisuutta.

Lone Survivor: Director's Cut tarjoaa alkuperäiseen peliin nähden muun muassa uusia alueita, varusteita, tehtäviä ja loppuja koettavaksi. Samalla se hioo myös pelin valaistusteknologiaa hieman jämerämpään uskoon.

Byrne pohti alkujaan voivansa myydä Director's Cut -osuuden pelistä tietokonepelaajille lisäsisältönä kattaakseen kehityskustannukset. Koska hän kuitenkin päätyi päivitysratkaisuun, on hän nyt aikeissa nostaa itse pääpelin hintaa hieman pc-puolella saadakseen edes joitain hiluja takaisin.

Lähde: Superflat Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Tuli ostettua peli vähän yli viikko sitten heräteostoksena Vitalle (cross-buyn ansiosta myös PS3:lle) ja mitä nyt hetken pelin alkua ehtinyt pelata niin vaikuttaa todella hyvälle. Pitäisi päästä jatkamaan peliä mutta kun ei aika meinaa riittää.

Käyttäjän jani kuva
jani

Varsin hyvältä ja painostavalta peliltä vaikuttaa muutaman tunnin pelaamisen jälkeen.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

vitalla olen pelannut lapi. oli tosi hyva peli. en kadu ostosa yhtaan.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Musiikki tuossa videolla on ainaki umpitylsä.