2D-mätkintäsarja BlazBlue kurkottelee PS4:n ja Xbox Onen suuntaan / Uutiset / pelaaja.fi

2D-mätkintäsarja BlazBlue kurkottelee PS4:n ja Xbox Onen suuntaan

2.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Vauhdikkaista 2D-mätkinnöistään tunnettu Arc System Works on työstämässä päivitettyä versiota BlazBlue: Chrono Phantasma -pelistään. Japanissa huhtikuussa ulos niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös PlayStation 3:llekin saadaan BlazBlue: Chrono Phantasma Extend.

Extend-versio pelistä tuo BlazBlue-sarjan tietysti ensimmäistä kertaa uusille konsoleille, mutta se lisää myös Chrono Phantasmaan hieman uutta sisältöä. Mukana nähdään niin uudet hahmot Celica ja Lambda-11 kuin myös uusia tarinahippusia.

Ohessa tällä viikolla julkaistuja ensimmäisiä kuvia pelistä. Lisää löytää esimerkiksi peliblogi Siliconeran sivuilta.

Tiedossa ei vielä ole, mitä länsimaille tulee jäämään käteen BlazBlue: Chrono Phantasma Extendin julkaisusta. Chrono Phantasman perusversio saavutti viime vuonna kyllä Yhdysvallat niin fyysisessä kuin digitaalisessakin kuosissa. Eurooppaan peli sen sijaan saatiin saataville vain digitaalisena muutamien tiettyjen maiden latauspalveluihin. Esimerkiksi Suomi on jäänyt virallisesti täysin ilman kyseistä peliä.

Arc System Worksin uusin peli Guilty Gear Xrd -Sign- on vuorostaan edelleen vailla minkäänlaista varmistusta siitä, että se saataisiin joskus Eurooppaankin asti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Se on jännä, että ei haluta myydä pelejä myös niin isolle markkinalle kuten Eurooppa. Onneks PS3 ja 4 on aluevapaita ja näitä on valunut viimeaikoina myös pc:lle, mutta fyysinen kopio on aina fyysinen.

Nostoja